返回列表 回復 發帖
原帖由 toyo88 於 2008-4-17 10:40 PM 發表

甘你又要检讨下喇~~~
你身痒左啦。。吃我几野啦。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 18/4/2008 11:59 AM 發表

你身痒左啦。。吃我几野啦。。
两兄弟,讲打讲杀
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-4-18 01:07 PM 發表

两兄弟,讲打讲杀
哈。。哈。。没事的。。我地玩下啧。。:014:
原帖由 夜雨馨 於 2008-4-18 01:07 PM 發表

两兄弟,讲打讲杀
我惯左喇................
入谷温人
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-18 01:29 PM 發表

哈。。哈。。没事的。。我地玩下啧。。:014:
我都好喜欢玩GA
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-4-18 07:57 PM 發表

我都好喜歡玩GA
兄弟!乜你吾係   咩!  

因乜野事被人 通緝 呀!

通緝犯 ? ? ?
Public Urination ... ... ? ? ? ...   ...

原帖由 rickyeva 於 2008-4-18 09:47 PM 發表

兄弟!乜你吾係  著 緊 草  咩!  

因乜野事被人 通緝 呀!

http://i214.photobucket.com/albums/cc123/rickyeva/wantedposter-1.jpg

通緝犯 ? ? ?
Public Urination ... ... ? ? ? ...   ...   ...
吓。。鸡精又衰咩野呀??!!
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-18 09:50 PM 發表

嚇。。雞精又衰咩野呀??!!
聽講好似係  ... ... Public Urination  

「Public Urination 我都吾知到係點解 ... 好似係話  週 街 疴 尿  .

我記得果張相係前一排,過年果陣影 ga ... ...   ...   ...   ...   
原帖由 rickyeva 於 2008-4-18 10:18 PM 發表

聽講好似係  ... ... Public Urination  

「Public Urination 」 我都吾知到係點解 ... 好似係話  週 街 疴 尿  .

我記得果張相係前一排,過年果陣影 ga ... ...   ...   ...   ...    ...
明知道我着紧草你还周围讲!!:onion03:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-4-18 11:31 PM 發表

明知道我著緊草你還周圍講!!:onion03:
人家掛住你吖嘛!

著草前帖番張大字報,免得大家担心嘛!  ...   ...   ...
原帖由 rickyeva 於 2008-4-18 11:38 PM 發表

人家掛住你吖嘛!

著草前帖番張大字報,免得大家担心嘛!  ...   ...   ...
好扬喔!!!!给D仇家知道连你都生劏喔!!

都是用番我最厉害果招""静静鸡闪"":onion05:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-4-18 11:53 PM 發表

好揚喔!!!!給D仇家知道連你都生劏喔!!

都是用番我最厲害果招""靜靜雞閃"":onion05:
生劏 ? ? ?  ! ! ! ...  咁勵害!!!

都叫左你吾好咁風流架 la , 咁鬼鍾意四處留情! e 加「奶」野喇!

一早都話左 e 班女吾野得架 la , 個個都好似「無底深潭」咁!食人吾 x 骨 ga !

咸濕就當係風流!扮哂大俠「楚留香」! 再係咁就真係吾方吾「香」ar !!!

一場兄弟,你果幾個大中細老婆,同果幾個妹,我就免為其難,幫你接收住先 la ! 夠哂老友喇掛!

...   ...    ... 嘻!嘻!嘻!   ...   ...   ...
两位好。。。

入黎山庄行下:onion05:
入谷温人
哦。。我返来顶下先。。