返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2009-2-20 02:55 PM 發表

果只好难普通既哦~~~~~~
开条路就可以咯。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2009-2-20 02:54 PM 發表

我讲的唔是啊大。。是。。。另有其人。。
另外那个??
我努力紧啊..你没睇到架?
原帖由 wk.hoo 於 2009-2-20 02:55 PM 發表

和。哈。。我只是知道它识咬人。。
呵呵呵...咁她可以咬住唔放..逼到他出手...
原帖由 wk.hoo 於 2009-2-20 02:56 PM 發表

开条路就可以咯。。
你叫只猪去开大就快,开路哦~~~~~~~~
原帖由 wk.hoo 於 2009-2-20 02:52 PM 發表

咕咕练玉女心经应该有D帮助的。。
过儿。。。 里拜唔掂咯。。。 我要学吸星大法左。。。。
原帖由 tingx2 於 2009-2-20 02:59 PM 發表

俾她咬到的话。。就死得咯。。
原帖由 tingx2 於 2009-2-20 02:59 PM 發表

我既功力可能未够深,仲未逼到佢。。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2009-2-20 02:59 PM 發表

咁又是。。唔是波斯的咁识爬屋顶开路。。
原帖由 vwwo 於 2009-2-20 02:53 PM 發表

你睇到似街边啫,人地可能系波斯嚟既呢?~~~~~~~~~
咁对唔主咯。。。 我系印度来的。。。。
原帖由 vwwo 於 2009-2-20 02:59 PM 發表

我没俾人搞个patpat..开大唔快架..
开路好易啫啊..我碌过的地方就会出现一条大路...
原帖由 wk.hoo 於 2009-2-20 03:00 PM 發表

到时他就会大放血...
可以帮我同虫虫升天了..
原帖由 mun2 於 2009-2-20 02:59 PM 發表

过儿。。。 里拜唔掂咯。。。 我要学吸星大法左。。。。
邪恶的功夫。。。咕咕,唔好啊。。会俾人围殴架。。
原帖由 wk.hoo 於 2009-2-20 03:00 PM 發表

未死得,佢识凌波微步架。。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2009-2-20 03:01 PM 發表

咁又是。。唔是波斯的咁识爬屋顶开路。。
好犀利架,树上跌落嚟都唔死得架!!!!
原帖由 vwwo 於 2009-2-20 03:01 PM 發表

我既功力可能未够深,仲未逼到佢。。。。。。。。。
你都唔掂!?!??!