返回列表 回復 發帖
原帖由 yaya1818 於 27/11/2007 03:18 PM 發表
                                                                                                                                                      你只死猫:024:!还好我有神功护体! ...
试试看..
原帖由 yaya1818 於 2007-11-27 03:06 PM 發表
                                                                                                                                                      你只死猫:onion31:你敢凶我!!等我用废材神功打死你!!!废声 ...
噢。。。看来我都系时候退休咯。。。:onion14: :onion14:
原帖由 wk.hoo 於 27/11/2007 03:26 PM 發表

噢。。。看来我都系时候退休咯。。。:onion14: :onion14:
哈哈
这些武功你教的阿??
原帖由 leo_04236 於 2007-11-27 03:20 PM 發表

试试看..
只死猫进来踩场欺负我,竟然没人帮拖!!:onion03:
原帖由 yaya1818 於 27/11/2007 03:29 PM 發表
                                                                                                                                                                      只死猫进来踩场欺负我,竟然没人 ...
哈哈...
因为你人缘差^^(开玩笑而已)
原帖由 leo_04236 於 2007-11-27 03:20 PM 發表

试试看..
阿猫哥仔。。你咪射死我D同盟兄弟喎。。。打他上半吋同下半吋就好啦。。。。
原帖由 leo_04236 於 2007-11-27 03:28 PM 發表

哈哈
这些武功你教的阿??
一言难尽啊。。。。。:019: :019:
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-27 03:34 PM 發表

阿猫哥仔。。你咪射死我D同盟兄弟喎。。。打他上半吋同下半吋就好啦。。。。
人地槍法咁準, 會打d細d嘅地方
原帖由 yaya1818 於 2007-11-27 03:29 PM 發表
                                                                                                                                                                      只死猫进来踩场欺负我,竟然没人 ...
你不驶惊喎。。你不是有神功架嘛。。。
原帖由 wk.hoo 於 27/11/2007 03:34 PM 發表

ok 我会的
谢谢提醒..
原帖由 visitor 於 27/11/2007 03:36 PM 發表

我没有酱的拉...
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-27 03:34 PM 發表

你手指咬出无咬入!!
原帖由 wk.hoo 於 27/11/2007 03:39 PM 發表

你不驶惊喎。。你不是有神功架嘛。。。
哈哈
原帖由 visitor 於 2007-11-27 03:36 PM 發表

哦。。哥仔。。你又走出来玩呀。。
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-27 03:40 PM 發表

哦。。哥仔。。你又走出来玩呀。。
原本落山剃光頭, 點知出車禍, 變左樣