返回列表 回復 發帖
原帖由 mkc_asia 於 2007-10-31 08:14 PM 發表
你又知? 今日去左Pavillion 派血。。。 大傷一場~

買杉去旅行都好傷!
Pavillion啊!我还没去过啊!:019:
不过我今年年底会去一次啊!!:014:
去看看啊!!
至于游戏麻!!
我觉得越容易越好啦!!哈哈哈!!
还在想想!!如果想我pm你啦!!
原帖由 mkc_asia 於 2007-10-31 08:19 PM 發表
大道費起價,下次路過要收費! 哈哈哈!
吹水道也跟着起价吗?我好穷了啦,别和我收哦~ 拜托,和LJW收吧~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
原帖由 mkc_asia 於 2007-10-31 08:19 PM 發表
大道費起價,下次路過要收費! 哈哈哈!
是啊!!RAVE兄你下次给钱先啦!
原帖由 mkc_asia 於 2007-10-31 08:20 PM 發表
有我既來臨,當然自然多人入黎傾啦!
原来你这样受欢迎的啊!!!

失理啦!!
YOU'LL NEVERWALKALONE
原帖由 ravedoggie 於 2007-10-31 08:22 PM 發表

吹水道也跟着起价吗?我好穷了啦,别和我收哦~ 拜托,和LJW收吧~
又关我事! 我也好穷啊!不如叫marcus兄出啦!!

回復 #4051 ljw1982 的帖子

多謝嗮先~

Pavillion 太大。。。我既腳好痛。。。

好彩有Yoko Yoko... 哈哈哈!!!
没人看到我
原帖由 mkc_asia 於 2007-10-31 08:18 PM 發表
好啦! 你e+開始儲。。。我地一年后一起去!
哈哈哈!!今天发薪水啦!!:014: :014:
不过又要存钱啦!!
marcus... 你的钱可以拿去派彩~~~~   
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR

回復 #4054 marcus0828 的帖子

你有睇過我張相嗎?

哈哈。。你仍然係見習版主 。。。 應該未睇過。 哈哈!
原帖由 mkc_asia 於 2007-10-31 08:24 PM 發表
多謝嗮先~

你打广告吗?冇钱收架~~ 哈哈   
原帖由 ljw1982 於 2007-10-31 08:23 PM 發表

又关我事! 我也好穷啊!不如叫marcus兄出啦!!
有人叫我喔!!!
angel, 好耐冇见,成绩还好吧???
原帖由 ravedoggie 於 2007-10-31 08:25 PM 發表
marcus... 你的钱可以拿去派彩~~~~   
派彩???
原帖由 mkc_asia 於 2007-10-31 08:24 PM 發表
多謝嗮先~

哈哈哈!!女人最好的运动不就是Shopping麻!!哈哈哈!