返回列表 回復 發帖
原帖由 mkc_asia 於 2007-10-31 08:54 PM 發表
Pudu Jail 仲有用?
有挂....我5知卡.....系甘点拒J嘛....

回復 #4137 ravedoggie 的帖子

已經分居。

等佢黎搵我!
原帖由 canz85 於 2007-10-31 08:53 PM 發表

发哥都来麻~~~哇那就热闹了!!!!!
RAVE 兄好呀~~~
canz 兄~好耐冇见~~    我走先,等下再吹~   
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
原帖由 mkc_asia 於 2007-10-31 08:53 PM 發表
牛扒,魚翅,一頭鮑魚,點心,sushi...

1957 年紅酒...
SUSHI <输死> ~~我不要呀 ~~我今晚还要赌波的呀~~~
原帖由 canz85 於 2007-10-31 08:55 PM 發表

那边的饭都是跟PELITA NASI KANDAR订的啦:014: ~~~不用进去吃的啦:024: :024:
入去吃有FEEL D喀...5系点解有D restaurant买得甘贵...都系一件肉, 几条菜...2粒豆....

回復 #4139 crashersus 的帖子

哈哈! 順水講下姐~

回復 #4140 canz85  的帖子

Remember No pork ah... 哈哈!
原帖由 mkc_asia 於 2007-10-31 08:55 PM 發表
已經分居。

等佢黎搵我!
甘我麻有机会???
原帖由 mkc_asia 於 2007-10-31 08:55 PM 發表
已經分居。

等佢黎搵我!
huh???  分居?? 点解我唔知架?? 

‘’
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR

回復 #4144 canz85 的帖子

贏波要分錢俾我啊!
没有人睬我
我走~
原帖由 ravedoggie 於 2007-10-31 08:56 PM 發表

canz 兄~好耐冇见~~    我走先,等下再吹~   
我一来,你就走~~
好啦~~再见啦~~~记得打包点东西回来呀~~~
原帖由 mkc_asia 於 2007-10-31 08:57 PM 發表
哈哈! 順水講下姐~

回復 #4140 canz85  的帖子

Remember No pork ah... 哈哈!
之不过....拒就系pork了哦......

回復 #4147 crashersus 的帖子

我現任老公係玄彬呀!

你認識佢嗎?

回復 #4150 老弟 的帖子

你都冇俾d話題!
原帖由 老弟 於 2007-10-31 08:59 PM 發表
没有人睬我
我走~
走么J....入来顷5够两句就走.....好5卑面J......同我乖乖留响度吹.....