返回列表 回復 發帖
原帖由 马来熊猫 於 2008-5-13 04:27 PM 發表

有人讲紧“雕话”,所以进来看看咯~~~
甘你都睇到??
原帖由 vwwo 於 2008-5-13 04:29 PM 發表

甘你都睇到??
有看你地吹水的,不过没搭DE J。。。。。。
原帖由 马来熊猫 於 2008-5-13 04:35 PM 發表

有看你地吹水的,不过没搭DE J。。。。。。
你都唔帮手炒,又点会热呢?

回復 #4192 马来熊猫 的帖子

点解唔搭de呀??
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-5-13 04:40 PM 發表
点解唔搭de呀??
我又要够钟出门了,有时间多D上来啦~

回復 #4195 马来熊猫 的帖子

de唔够几句就走喇??
入谷温人
原帖由 马来熊猫 於 2008-5-13 04:52 PM 發表

我又要够钟出门了,有时间多D上来啦~
甘快走啦~~~~~
原帖由 马来熊猫 於 2008-5-13 04:20 PM 發表

:onion31: 靓仔,咪系度扮晒空虚寂寞喔!
咁就真系没你咁幸福咯。。:019:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
好似好热闹
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 vwwo 於 2008-5-13 10:43 AM 發表

洗乜‘嚴疑’甘麻烦啧,我家阵明打明就系企鸡嫂果边啦!
靓姐我甘乖你都不帮我讲返两句好话啊
~~任逍遥~~
原帖由 马来熊猫 於 2008-5-13 04:27 PM 發表

有人讲紧“雕话”,所以进来看看咯~~~
D话简直不听的啦!!!孤单条毛啦!!大嫂响度又不见他讲好孤单!:024:
~~任逍遥~~
原帖由 vwwo 於 2008-5-13 04:24 PM 發表

你舍得出黎啦!!
没变咯人家只乸好凶,好难先放人GA!!踩到她条尾啊,打电话来讲"调话"!:019:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-5-13 09:59 PM 發表

没变咯人家只乸好凶,好难先放人GA!!踩到她条尾啊,打电话来讲"调话"!:019:
哈。。哈。。过去的事就算喇。。唔系又有的吵架啦。。。:019:
原帖由 posman 於 2008-5-13 09:55 PM 發表

靓姐我甘乖你都不帮我讲返两句好话啊
讲好话。。。靓姐唔落毒都叫你好彩呀。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-13 12:25 PM 發表

哦。。阿嫂。。我都知唔少野架。。。
甘....你记得讲多d给我听啦......