返回列表 回復 發帖
蒙面人 梁洛施 誰來的 見到未見過
原來那麼多人估中
小小超嘅未过門老婆,生了3个细路
人地分佐手好耐啦
條骨都無佐lu
又撞鬼喇,貓姐妳起壇啦
金石良 發表於 2013-12-6 09:59 PM
呢期我甘黑猫,起乜鬼坛喔
條骨都無佐lu
到一到~冇料到
認真睇真啲真係又真係
Last chance, I Name Dividend as much, to be changed on the fast,
呢期我甘黑猫,起乜鬼坛喔
lhy92725 發表於 6/12/2013 10:22 PM
貓貓起言言壇
認真睇真啲真係又真係
Game termination
好彩刚刚改左
昨天 略去;今天 珍惜 ;明天 爭取
發問圖片遊戲:

問題:請問大家圖片中的名人叫做名字呢?
(提示:他有唱歌同拍電視劇)

(每人只可參加一次)
知道答案者請PM我,不要發貼,歡迎參加 。
發問圖片會在H.K時間晚上23時正截止
(估中者 ...
timmaxsing 發表於 2013-12-6 12:46 PM
pm咗
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK返得几及时喔
條骨都無佐lu
特發派彩遊戲
現在我正在派緊3次遊戲彩金中,派彩完畢後,我的户口總數是多少 呢?
知道答案首6位發帖,最接近的3位數目者可得3千萬, 帖子發表人數自行計算,第6位發帖後,
遊戲立即終止或我可能會帖立 ...
timmaxsing 發表於 6/12/2013 08:56 PM
派彩完畢仲淨 TVB $ 1,439,591,150

仲有得估估下冇
認真睇真啲真係又真係
小强未去茶档咩,无滚水冲茶啦
條骨都無佐lu
慢到遲嗮大到啦
蝕本嗮啦
認真睇真啲真係又真係
發問圖片遊戲:

問題:請問大家圖片中的名人叫做名字呢?
(提示:是韓國女星,有套劇令全成佳話,並在多個國家都有首播 )

(每人只可參加一次)
知道答案者請PM我,不要發貼,歡迎參加 。
發問圖片 ...
timmaxsing 發表於 2013-12-5 01:57 PM
答案是:大長今-李英愛
圖片遊戲名單
LastWinner17 秒前TVB 10000000 元積分轉出
ob5133022 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出
ahsing23 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出
SweetLemon半小時前TVB 10000000 元積分轉出
巧開來半小時前TVB 10000000 元積分轉出
nikon-d7000半小時前TVB 10000000 元積分轉出
金石良半小時前TVB 10000000 元積分轉出
BeiDouChef半小時前TVB 10000000 元積分轉出
ccw-james半小時前TVB 10000000 元積分轉出
HENRY_168半小時前TVB 10000000 元積分轉出
luke168半小時前TVB 10000000 元積分轉出
lckiong半小時前TVB 10000000 元積分轉出
chlonline半小時前TVB 10000000 元積分轉出
allo半小時前TVB 10000000 元積分轉出
tvbkk123半小時前TVB 10000000 元積分轉出
yan1111半小時前TVB 10000000 元積分轉出
han20131 小時前TVB 10000000 元積分轉出
lovebearhl1 小時前TVB 10000000 元積分轉出