返回列表 回復 發帖
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-15 06:27 PM 發表
边个虾我靓姐304978304979
馨馨,拒地一只二只都虾我。。。。。。。。
原帖由 christinekhy 於 2008-5-15 09:08 PM 發表
D人去晒边呢??好似无人甘 .....     
靓靓嫂,果只鸡精明明就知我得28岁,不过就4周围同人讲我老!!!
你要帮我主持公道啊~~~~:onion03::onion03:
原帖由 vwwo 於 2008-5-16 03:16 AM 發表

馨馨,拒地一只二只都虾我。。。。。。。。
吓。。这单野应该都唔关我事卦。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-5-16 03:16 AM 發表 馨馨,拒地一只二只都虾我。。。。。。。。
唉。。靓姐。。你讲清楚D喎。。咪殃及池鱼呀。。:019:

回復 #4267 vwwo 的帖子

哗。。讲大话讲到可以呃自己。。靓姐,你真系劲呀。。
原帖由 christinekhy 於 2008-5-15 08:19 PM 發表

今日你生日啊 生日快樂喔......
多謝!多謝...靚靚啊嫂!  靚靚啊嫂,美麗動人!:014:  ... ... ...

.

原帖由 posman 於 2008-5-15 08:42 PM 發表

兄弟,你不洗等到生日都大晒啦!!

生日快乐!!快D许个愿吹蜡烛啦!!

多謝!多謝...bar 打! 有蛋糕食 ... 好野!:014:  ... ... ...
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-16 12:03 PM 發表
嘩。。講大話講到可以呃自己。。靚姐,你真系勁呀。。
我諗佢打錯字啫!佢係話佢個女今年 28 歲。佢就 28 對

注意!係「 28 對」  28 x 2 = ??     ... ...
原帖由 rickyeva 於 2008-5-16 03:26 PM 發表

我諗佢打錯字啫!佢係話佢個女今年 28 歲。佢就 28 對!

注意!係「 28 對」  28 x 2 = ??     ... ...  
哦。。好野喎。。

回復 #4274 wk.hoo 的帖子

一上黎你又走左......
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-5-16 05:35 PM 發表
一上黎你又走左......
有我在。。。

我今日个server慢到呕啊。。。。。。。。。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-5-16 06:12 PM 發表
我今日个server慢到呕啊。。。。。。。。。。。。。。。。
我既快到飞起
入谷温人
原帖由 vwwo 於 2008-5-16 06:12 PM 發表
不会慢呀。。。。。

回復 #4279 walala 的帖子

我的也很快。。:014: