返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-19 04:23 AM 發表

你是王子。。咁他咪就是大太子咯。。:019:
咁   老大   你 呢?   ...

哈!哈!哈!

已經2小時30分鐘冇人來過山莊 , 究境發生乜事?

哈!哈!哈!
原帖由 rickyeva 於 2008-5-19 02:17 PM 發表
已經2小時30分鐘冇人來過山莊 , 究境發生乜事?

...
我地一个二个就晒去饮茶!!:onion14:
原帖由 vwwo 於 2008-5-19 02:59 PM 發表

我地一个二个就晒去饮茶!!:onion14:
你地几时有喝茶啊???点解没人CALL我!:onion03:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-5-19 10:36 PM 發表

你地几时有喝茶啊???点解没人CALL我!:onion03:
哦。。你唔系同阿嫂去左予支蜜月嘛。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 posman 於 2008-5-19 10:36 PM 發表

系你自己无开手机啧!
原帖由 vwwo 於 2008-5-20 12:59 AM 發表

系你自己无开手机啧!
你讲野啊!!我24小时开放!!:024:

是不是不想介绍D靓女给我认识啊!:024:
~~任逍遥~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-20 12:58 AM 發表

哦。。你唔系同阿嫂去左予支蜜月嘛。。。
你不好乱讲啊!!我只不过是出去行下街吧了!!:024:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-5-20 01:12 AM 發表

你讲野啊!!我24小时开放!!:024:

是不是不想介绍D靓女给我认识啊!:024:
你讲野啊??
你自己去问你老顶喇!!:024:
原帖由 vwwo 於 2008-5-20 01:14 AM 發表

你讲野啊??
你自己去问你老顶喇!!:024:
不洗问,他同你都没CALL我!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-5-20 06:59 AM 發表

乜你真係24小時 on call 咩?

哈!哈!哈!
原帖由 posman 於 2008-5-20 06:59 AM 發表

喂。。我真系打唔通喎。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-20 11:59 AM 發表

喂。。我真系打唔通喎。。
拒而家改性‘赖’啊!
原帖由 vwwo 於 2008-5-20 02:32 PM 發表

拒而家改性‘赖’啊!
可能是他同阿嫂执房个阵关左电话都唔知卦。。。:onion10:
原帖由 rickyeva 於 2008-5-20 10:31 AM 發表

乜你真係24小時 on call 咩?

哈!哈!哈! ...
24HOURS ON CALL 只限女性!!:014:
~~任逍遥~~