返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 2008-5-22 10:58 PM 發表

乜你好后悔咩!!!甘你米找个其它人咯!!:024:
好耶!你终于还我自由  等我开香槟庆祝下先 :onion14:
原帖由 christinekhy 於 2008-5-22 11:07 PM 發表

好耶!你终于还我自由  等我开香槟庆祝下先 :onion14:
只死鸡精虾我~~~~~~
原帖由 christinekhy 於 2008-5-22 11:07 PM 發表

好啊!你走啦!!我不留你!!

废柴我们今晚去混啦!!:onion05:
~~任逍遥~~
原帖由 christinekhy 於 2008-5-22 09:51 PM 發表

你不好信他啊!他最叻就是骗人啦...
哈。。哈。。是咩。。但是,阿嫂讲大话重一流啦。。。

半夜去借书这句都敢讲。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-5-22 11:08 PM 發表

只死鸡精虾我~~~~~~
哈。。哈。。靓姐。。你唔觉得鸡精同阿嫂好钟意在度耍花枪喎。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-22 11:19 PM 發表

哈。。哈。。是咩。。但是,阿嫂讲大话重一流啦。。。

半夜去借书这句都敢讲。。
女人一向都是口事心非讲大话啦!!你看下老妖米知道咯!!!整日都要人叫她靓姐...........你话是不是离谱啊!!.:019:
~~任逍遥~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-22 11:22 PM 發表

哈。。哈。。靓姐。。你唔觉得鸡精同阿嫂好钟意在度耍花枪喎。。
边有喔!!!女人与小人难养啊!!你没听过咩!!你都是过来人喔!!都是刚刚同大嫂耍完花枪喔!!:onion31:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-5-22 11:35 PM 發表

女人一向都是口事心非讲大话啦!!你看下老妖米知道咯!!!整日都要人叫她靓姐...........你话是不是离谱啊!!.:019:
但是,你出到来同她讲野个阵又咁。。
原帖由 posman 於 2008-5-22 11:38 PM 發表

边有喔!!!女人与小人难养啊!!你没听过咩!!你都是过来人喔!!都是刚刚同大嫂耍完花枪喔!!:onion31:
唉。。都没你地咁扬啦。。
原帖由 posman 於 2008-5-22 11:35 PM 發表

未有你只鸡精发女悍甘离谱!
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-23 11:55 AM 發表

唉。。都没你地咁扬啦。。
:014: 不是我扬!:024: 是你不带大嫂出来见我地!!

你讲啊!!有没有啊!:024: !
~~任逍遥~~
原帖由 vwwo 於 2008-5-23 04:44 PM 發表

未有你只鸡精发女悍甘离谱!
是咩!甘我有没有对你有兴趣啊!!没啊嘛.都话你女人最喜欢口事心非!!:024:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-5-23 08:20 PM 發表

:014: 不是我扬!:024: 是你不带大嫂出来见我地!!

你讲啊!!有没有啊!:024: !
唉。。你咁识兜。。。我讲咩都没用啦。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-24 12:34 PM 發表

唉。。你咁识兜。。。我讲咩都没用啦。。。
你理拒甘多,拒最叻就系“纸上谈兵”既啫!
又开战?
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?