返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-24 10:09 PM 發表

唉。。做咩永远都他做咩你就做咩架。。:019:没D主见。。
你吾好話你吾想一齊  咁樣   關照吓D靚女!:024:  ...

.

原帖由 rickyeva 於 2008-5-25 01:00 AM 發表

你吾好話你吾想一齊  咁樣   關照吓D靚女!:024:  ...

.
他话晒都是阿大要D面GA, 不敢在人大家面前破坏形象.:onion31:

但是暗地里整日同D女玩MSN同SMS.
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-5-25 01:21 AM 發表

他話曬都是阿大要D面GA, 不敢在人大家面前破壞形象.:onion31:

但是暗地裡整日同D女玩MSN同SMS.
吓!bar 打 ... 你話佢成日同D女玩 SM ... ...   ... ... 啊  ! 原來仲有個  S !係 SMS  ... ... ... 嚇得我吖!  ... ... ...

哈!哈!哈!
原帖由 rickyeva 於 2008-5-25 03:23 AM 發表

吓!bar 打 ... 你話佢成日同D女玩 SM ... ...   ... ... 啊  ! 原來仲有個  S !係 SMS  ... ... ... 嚇得我吖!  ... ... ...

http://i214.photobucket.com/albums/cc123/rickyeva/-2-1 ...
私地下有没有就不知道咯:019:
~~任逍遥~~

回復 #4421 posman 的帖子

甘就要你多多关照囖。。。

但是点样关照小妹呢?
原帖由 rita77 於 2008-5-25 03:34 PM 發表

但是点样关照小妹呢?
你想我点关照你啊!!

是不是想...........
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-5-25 03:57 PM 發表

你想我点关照你啊!!

是不是想...........
甘系照顾,照顾下人地喇~你唔系唔识系嘛~??
入谷温人
原帖由 rita77 於 25/5/2008 03:34 PM 發表

但是点样关照小妹呢?
你好啊,点称呼啊?
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 toyo88 於 25/5/2008 03:59 PM 發表

拒地系度逗妹妹仔
原帖由 toyo88 於 2008-5-25 03:59 PM 發表

你个意思是不是像你地TVBNOW四大淫虫甘包养D靓妹仔再车轮战甘照顾啊?
~~任逍遥~~
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-25 04:55 PM 發表

拒地系度逗妹妹仔
你是不是吃醋有新女就没人理你啊!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 25/5/2008 05:37 PM 發表

你是不是吃醋有新女就没人理你啊!
你乱Up咩野啊?
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-25 06:30 PM 發表

你乱Up咩野啊?
人之常情J,不洗不认喔!!
~~任逍遥~~
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-25 06:30 PM 發表

你乱Up咩野啊?
哈。。哈。你听听下就会习惯架啦。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-25 10:29 PM 發表

哈。。哈。你听听下就会习惯架啦。。
是咯是咯!你都当你个乸D话是耳边风啦~
~~任逍遥~~