返回列表 回復 發帖
原帖由 rita77 於 2008-5-26 09:27 PM 發表

依。。。你好坏 。。点入嗻
不好扮野啦!你是老手.应该是我地认识的人!:024:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-5-26 11:30 PM 發表

就算係,你都吾洗咁快就踢爆人吖!踢爆左仲邊有得玩呀!:019:  ...

.

原帖由 rita77 於 2008-5-26 09:27 PM 發表

依。。。你好坏 。。点入嗻
乜你甘豪啊~~~~~~?
原帖由 posman 於 2008-5-26 11:30 PM 發表

哦。。是边个来架。。你知道???
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

冤枉啊。。。。大老爷!!! 我真是初到貴景咔 。。又是你地话要够费。。

但是现在又。。。又。。。唉。。!!
原帖由 rita77 於 2008-5-27 04:10 PM 發表

冤枉啊。。。。大老爷!!! 我真是初到貴景咔 。。又是你地话要够费。。

但是现在又。。。又。。。唉。。!!
原來你都知道要吹得夠廢,咁仲 唉...唉...聲做咩喎!  ... ...

吾好咁介懷呢D野啦,呢度個個人講既都係廢話黎吖嘛!又何需 ... 唉 ... 唉 ... 聲呢?   ... ... ...

若然你仲係覺得有小小吾高興既話 ... ... 埋黎我錫番你呀吓 ... ... 啜啜 ... ...   ... ... ... ...  ...

我要錫錫 ... 啜啜 ... ! 哈!哈!哈!
原帖由 rickyeva 於 2008-5-27 06:42 PM 發表

原來你都知道要吹得夠廢,咁仲 唉...唉...聲做咩喎!  ... ...

吾好咁介懷呢D野啦,呢度個個人講既都係廢話黎吖嘛!又何需 ... 唉 ... 唉 ... 聲呢?   ... ... ...

若然你仲係覺得有小小吾高興既話 ... .. ...
甘我地给他吹到饱为止!!!要做埋E...E...唉...唉...聲他先高兴!
~~任逍遥~~

回復 #4467 posman 的帖子

咁係边个要 E...E...唉...唉:014: :014:

唔通係。。。
原帖由 rita77 於 2008-5-27 10:47 PM 發表
咁係边个要 E...E...唉...唉:014: :014:

唔通係。。。
你返来啦!等我搞到你 E...E...唉...唉先!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-5-27 11:56 PM 發表

你返来啦!等我搞到你 E...E...唉...唉先!
我都番左黎喇!你唉完未呀!唉 ... ... ... :024:  ...
唉!唉!唉!唉!唉!... ... ...

原帖由 rickyeva 於 2008-5-28 08:54 AM 發表

哈。。哈。。你灌水灌到咁扬。看住给人禁言啊。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-28 12:08 PM 發表

哈。。哈。。你灌水灌到咁扬。看住给人禁言啊。。。
你吾督我出黎咪吾會有事囉! :onion05:  ... ... ...

E ... E ... 唉!... 唉!... ... ...
原帖由 rickyeva 於 2008-5-28 01:47 PM 發表

你吾督我出黎咪吾會有事囉! :onion05:  ... ... ...

E ... E ... 唉!... 唉!... ... ...
哈。。哈。。咁我就没咁得闲。。。你放心啦。。。

回復 #4474 wk.hoo 的帖子

边个灌水啊。。。