返回列表 回復 發帖
原帖由 老弟 於 2007-11-1 12:34 PM 發表

老过我一岁`

wahahahaha!!!!
雖然你係弟弟.. 但是係老弟.. 哈哈.. 個名改得好..

回復 #4468 ed_teck 的帖子

簡稱:MASTER

上個月剛剛畢業Degree (Hon) ... 一月開學。。。依家放假!

以下内容給ed睇ONLY...
本帖隱藏的內容需要積分高於 1031363 才可瀏覽

回復 #4471 ed_teck 的帖子

这是我最喜欢的昵称~

嘻嘻

回復 #4470 老弟 的帖子

1987年。。 應該都要成長啦!哈哈!
哈罗哈罗!!大家好啊!!我又来蛇王啦!!:onion05: :onion05:

回復 #4473 老弟 的帖子

好難讀,i mean use 廣東話...

回復 #4475 ljw1982 的帖子

從邊度蛇啊?
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 12:40 PM 發表
好難讀,i mean use 廣東話...
哈哈哈!!那里会难读啊!!:onion31: 阿仪妹!!
那你现在在那里读啊??:onion14:

回復 #4478 ljw1982 的帖子

將去New Zealand 讀 master...
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 12:40 PM 發表
從邊度蛇啊?
在屋里啦!!:onion05: :onion05:
蛇一阵!
见到你们就来打个招呼啊!!
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 12:42 PM 發表
將去New Zealand 讀 master...
我也没去过啊!
那你几时会过去啊!

回復 #4474 mkc_asia 的帖子

我不会怎样写广东话~
嘻嘻~

大姐姐~

回復 #4480 ljw1982 的帖子

冇做工?
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 12:37 PM 發表
簡稱:MASTER

上個月剛剛畢業Degree (Hon) ... 一月開學。。。依家放假!

以下内容給ed睇ONLY...
**** 本內容被作者隱藏 *****
ic... 你見過我.. 係咪講笑.. 我星期幾工作先?

回復 #4482 老弟 的帖子

無聊~