返回列表 回復 發帖
原帖由 christinekhy 於 2008-5-28 11:04 PM 發表

边位是鸡太啊??介绍来识下!不好收埋收埋喔.........
你又出现做乜啊!!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-5-28 11:10 PM 發表

你又出现做乜啊!!!
:onion03: .....点解不给我出现喔

回復 #4488 posman 的帖子

又是你叫我返来既。。。现在又:onion03:
原帖由 christinekhy 於 2008-5-28 11:13 PM 發表

:onion03: .....点解不给我出现喔
边敢不给你出现喔!!!:019:
~~任逍遥~~

回復 #4483 rickyeva 的帖子

虾。。 同鸡太去拖手仔!! 咁我会不会给她.........
原帖由 rita77 於 2008-5-28 11:40 PM 發表
又是你叫我返来既。。。现在又:onion03:
现在又点啊??

不好吃醋啦!!留个五奶位给你啦!!
~~任逍遥~~

回復 #4496 posman 的帖子

:024: 咩话五奶。。。
奥。。:sleeps:
原帖由 rita77 於 2008-5-28 11:51 PM 發表
虾。。 同鸡太去拖手仔!! 咁我会不会给她.........
没D甘事,你不好听人乱讲啦!!

等我证明给你看看啦!
~~任逍遥~~

回復 #4496 posman 的帖子

回復 #4498 posman 的帖子

我晕了!!
原帖由 rita77 於 2008-5-29 12:04 AM 發表
要不然你想点喔!:019:
~~任逍遥~~
原帖由 rita77 於 2008-5-29 12:09 AM 發表
我晕了!!
我拿手绝招都还未出你就晕啦!:014:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-5-29 04:40 AM 發表

用「拿手絕招」? 要用好多精力故喎!

你今日食左「雞子」未先?

哈!哈!哈!
原帖由 posman 於 2008-5-29 04:40 AM 發表

你拿手‘绝招’唔系同鸡太去拖手仔么?
原帖由 rickyeva 於 2008-5-29 05:48 AM 發表

用「拿手絕招」? 要用好多精力故喎!

你今日食左「雞子」未先?

http://i214.photobucket.com/albums/cc123/rickyeva/909d323577e ...
阿弥陀佛 。。。。。施住请自重!!!