返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-1 12:27 AM 發表

我呢度中左10萬分;P
我都想買:Q

點知............無得買:Q

kan真係好彩:L
最強火影駕臨!!!
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-1 12:33 AM 發表
OH..SOR!!!

WAIT!!!
我打錯左??:L
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-1 12:30 AM 發表

紅鑽  喎 ....唔係  , 你以為佢讓拜仁?? 唔係啊:L
我睇錯左.....因為沒有盤口睇....
睇錯左 -5/-1 ;P:P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-1 12:29 AM 發表

人稱肥海盜就係佢......;P
肥版魔盜王;P
最強火影駕臨!!!
原帖由 Q版列文 於 2006-8-1 12:33 AM 發表

我都想買:Q

點知............無得買:Q

kan真係好彩:L
手快有手慢無....:P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-1 12:34 AM 發表

我睇錯左.....因為沒有盤口睇....
睇錯左 -5/-1 ;P:P
-5??

邊隊讓得起;P
最強火影駕臨!!!
開左 PK MODE 比你地升.....打啦......
不過有時死左可能要等一陣先......復活需時......^^

或 PM & MSN CALL ME 復活寵物!!!

原帖由 Q版列文 於 2006-8-1 12:36 AM 發表

-5??

邊隊讓得起;P
成日捉我打漏野.....:Q

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-1 12:38 AM 發表
不過有時死左可能要等一陣先......復活需時......^^

打你會升快d:o?
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-1 12:38 AM 發表

一齊死:L
MagicAndy
禁止發言;P

hip hop 魔術師

UID 6545
精華 4
積分 7810
帖子 663
威望 0
金錢 7810 元
存款 2071604 元
閱讀權限 0
註冊 2006-6-23
來自 魔術王國
狀態 離線

原帖由 Q版希比 於 2006-8-1 12:40 AM 發表

打你會升快d:o?  
YES..PK CAN 快點升......;P

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-1 12:42 AM 發表
MagicAndy
禁止發言;P

hip hop 魔術師

UID 6545
精華 4
積分 7810
帖子 663
威望 0
金錢 7810 元
閱讀權限 0
來自 魔術玠...
唔係啊:o:L
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-1 12:42 AM 發表
MagicAndy
禁止發言;P

hip hop 魔術師

UID 6545
精華 4
積分 7810
帖子 663
威望 0
金錢 7810 元
閱讀權限 0
來自 魔術� ...
剛剛見佢係咁洗版
http://www.tvbnow.com/viewthread ... 6orderby%3Ddateline

"可能" 有人走.....都要破壞晒 D SETTING 先走啦......
改到防守力無視化.....

" 小心D小人 "真係好可怕.....

防守力無視化......我死你地升多好多EXP