返回列表 回復 發帖
原帖由 Gabriel_Lum 於 2007-11-1 04:44 PM 發表

不要以为把华人...换成力宏就给以.....这首是给all the 华人....not persona for 力宏.....
你有没有看好来~
我说我该给力宏的
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 04:44 PM 發表

你淨係識吹水... 俾你做什麽?
贊成..... :onion31:  :onion31:
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 04:44 PM 發表

你淨係識吹水... 俾你做什麽?
讲得对啦...我陪人吹水吗...D XX陪坐都有钱啦...仲好多添....
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 04:43 PM 發表

人妖.... 娘娘....公公.......

大佬给面子lei....
原帖由 Gabriel_Lum 於 2007-11-1 04:44 PM 發表

不要以为把华人...换成力宏就给以.....这首是给all the 华人....not persona for 力宏.....
7 out of 10 of my friend is banana man....

仲有我中文程度到UPSR only... ...
原帖由 asus_p2_vb 於 2007-11-1 04:45 PM 發表

贊成..... :onion31:  :onion31:
你麻系灌水J...仲有...骗细路仔...:014:
原帖由 crashersus 於 2007-11-1 04:45 PM 發表

讲得对啦...我陪人吹水吗...D XX陪坐都有钱啦...仲好多添....
甘你就係鴨囉?
原帖由 老弟 於 2007-11-1 04:45 PM 發表

你有没有看好来~
我说我该给力宏的
up to u lah.....i juz try to tell u the meaning of this song......
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 04:46 PM 發表

7 out of 10 of my friend is banana man....

都几好KA啦...中文其实无么用....
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 04:43 PM 發表

人妖.... 娘娘....公公.......

麼你咁樣ga... 同性戀在好多國家已經合法.. 唔好歧視佢地..
最多鬧"死斷背"就好.. 哈哈
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 04:46 PM 發表

我也是
原帖由 crashersus 於 2007-11-1 04:47 PM 發表

都几好KA啦...中文其实无么用....
好彩,中學開始去學韓文... 哈哈....

依家有d忘記左.... ...
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 04:47 PM 發表

甘你就係鴨囉?
如果有人肯出几百万(银行承认D钱)...我陪下拒吹水又点话J... 
原帖由 ed_teck 於 2007-11-1 04:49 PM 發表

麼你咁樣ga... 同性戀在好多國家已經合法.. 唔好歧視佢地..
么歧視阿....我不是阿.....
原帖由 ed_teck 於 2007-11-1 04:49 PM 發表

係囉! 冇天理.... 偏偏好多靚仔係斷背o架!!