返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 2008-9-6 11:40 AM 發表
RR哥哥呀......................... 返嚟呀..................
RR要去睡觉啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 hendytiu 於 2008-9-6 11:39 AM 發表
不要哭啦! 赶快加入我的家族!
还有人会照顾你哦!
我唔要WONGJJ呀......................奪命追人殺呀....................你忘了嗎
原帖由 DOBI 於 2008-9-6 11:42 AM 發表

我要哥哥呀 幫我揾佢返嚟呀.........
才不要!你都还没告诉我!你要什么职位!
原帖由 DOBI 於 2008-9-6 11:42 AM 發表

我要哥哥呀 幫我揾佢返嚟呀.........
他去睡觉了啊!!
加入我们的家族吧!
破军万岁哦!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-6 11:40 AM 發表
进少林吧!婆婆会照顾你的!
邊個係婆婆呀....... MICKEY....................
原帖由 DOBI 於 2008-9-6 11:43 AM 發表

我唔要WONGJJ呀......................奪命追人殺呀....................你忘了嗎
wongjj说她要跟你和好啊!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-6 11:42 AM 發表
RR要去睡觉啊!
佢執粒呀......................還狗大牛比我呀............................
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-6 11:43 AM 發表
才不要!你都还没告诉我!你要什么职位!
好高級.......得唔得呀
奖金没啦。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-9-6 11:47 AM 發表
奖金没啦。。。
CK哥哥..............你高級呀............揾哥哥返揾啦..........................
原帖由 DOBI 於 2008-9-6 11:44 AM 發表

邊個係婆婆呀....... MICKEY....................
是啊!她会照顾你的!master G也会照顾你的啊!
原帖由 hendytiu 於 2008-9-6 11:44 AM 發表

wongjj说她要跟你和好啊!
今日好...........................唔等餘TOMORROW都好
原帖由 DOBI 於 2008-9-6 11:47 AM 發表

好高級.......得唔得呀  
jj的副手!
原帖由 DOBI 於 2008-9-6 11:48 AM 發表

CK哥哥..............你高級呀............揾哥哥返揾啦..........................
搵边个。。?
原帖由 DOBI 於 2008-9-6 11:39 發表
セ你唔睇嘢架
DOBI,IS WIN
BYE DOBI & ALL
MAMK  AT THIS MIN IS CLOSE
TANKS ALL
DOBI 2008-9-6 11:45TVB 1000000 元積分轉出 B