返回列表 回復 發帖
原帖由 wongjj 於 2008-10-30 04:14 PM 發表

u wake up la~~
换翻衫啦....米几好睇
原帖由 rockyguo 於 30/10/2008 16:18 發表

换翻衫啦....米几好睇
still shopping 中.....
原帖由 rockyguo 於 30/10/2008 16:18 發表

早起了.......刚睇紧书遮
....i almost sleep la.... 買埋條褲sin......你覺得我的表情換唔換好呢??
原帖由 rockyguo 於 2008-10-30 04:04 PM 發表

训觉有乜5好》。。
好似係BB,小朋友,阿伯,阿公,阿婆先至要午睡
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 wongjj 於 2008-10-30 04:35 PM 發表

....i almost sleep la.... 買埋條褲sin......你覺得我的表情換唔換好呢??
你喜欢就得啦.... 又变翻白雪公主个
原帖由 sweet_cherie 於 2008-10-30 04:36 PM 發表

好似係BB,小朋友,阿伯,阿公,阿婆先至要午睡
我系BB仔》。。
i go to bed sin la~~tmr sin change look la~~good nite~~
洛奇兄!晚上好,进来看一下....
爆大石
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 mickeybblim 第 4780 篇文章

等你爆~
风少..讲10.30到..

回應 nicnic1161 第 4781 篇文章

你去咗边啊....

回應 mickeybblim 第 4783 篇文章

我冇去边啊~
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-30 09:35 PM 發表
你去咗边啊....
佢去咗你间寺庙度....

回應 nicnic1161 第 4784 篇文章

冇----------->>>拼音怎样打啊