返回列表 回復 發帖
原帖由 h2o 於 2008-9-7 06:04 AM 發表

你頭先去左邊啊
仲喺到 去食食LOOOOOOOOOO
你未瞓既..............好夜啦HK..................
原帖由 DOBI 於 2008-9-7 12:06 AM 發表

仲喺到 去食食LOOOOOOOOOO
吃左D咩啊你?
原帖由 DOBI 於 2008-9-7 12:07 AM 發表
你未瞓既..............好夜啦HK..................
我係住你rr哥哥隔離架...
我住法國唔係HK啊...
原帖由 h2o 於 2008-9-7 06:11 AM 發表

我係住你rr哥哥隔離架...
我住法國唔係HK啊...
咁你同RR哥哥咪好兄弟
原帖由 DOBI 於 2008-9-7 12:13 AM 發表

咁你同RR哥哥咪好兄弟   
你覺得我同佢係好兄弟咩?
原帖由 h2o 於 2008-9-7 06:15 AM 發表

你覺得我同佢係好兄弟咩?
講下笑啫.............咁勞嘈.........兩個地方我都唔鈡意...............因為天氣好差
原帖由 DOBI 於 2008-9-7 12:18 AM 發表

講下笑啫.............咁勞嘈.........兩個地方我都唔鈡意...............因為天氣好差
咁你中意邊度啊?
原帖由 h2o 於 2008-9-7 06:23 AM 發表

咁你中意邊度啊?
唔凍又冇セ人嘅地方.........要近山嘅............
原帖由 DOBI 於 2008-9-7 12:25 AM 發表

唔凍又冇セ人嘅地方.........要近山嘅............
你都好高要求波
原帖由 h2o 於 2008-9-7 06:27 AM 發表

你都好高要求波
唔係嘛.............咁都高要求..........
A.........唔講住嘞.......我要去放大牛呀........大牛叫我呀
原帖由 DOBI 於 2008-9-7 12:29 AM 發表

唔係嘛.............咁都高要求..........
凍好過熱啊
凍你都可以著多D衫...熱你脫掉衫都會熱架
原帖由 DOBI 於 2008-9-7 12:32 AM 發表
A.........唔講住嘞.......我要去放大牛呀........大牛叫我呀
ok 慢慢行啦
原帖由 h2o 於 2008-9-7 06:33 AM 發表

凍好過熱啊
凍你都可以著多D衫...熱你脫掉衫都會熱架
h2o, 溫哥華有哂 DOBI d requirement 啦!