返回列表 回復 發帖
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 23:17 發表

我全世界都住。不過,依架係Seremban...
烧包好吃。。。
原帖由 crashersus 於 2007-11-1 11:23 PM 發表
我头先才去mid-valley...早知去搵拒...
佢今日好似冇做工喔。。。
原帖由 crashersus 於 2007-11-1 23:21 發表

要阿....我要丝多碑梨味KA..
我有份???
原帖由 crashersus 於 2007-11-1 11:23 PM 發表
我做星期五, 六, 日.. 星期一直四係天一...
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 11:18 PM 發表

你都好8 o姐~
哈哈哈!!那你现在很得空!!
唔洗揾我喇.. 有時唔得閑... 你咁近, 得閑一起去 murni 食晚飯喇
原帖由 人一个 於 2007-11-1 11:23 PM 發表

烧包好吃。。。
又貴,又小,又肥,又毒,又熱,又難吃。。。

KL 人先鐘意食...
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 11:23 PM 發表

我買 巧克力 味架...

男仔eat 丝多碑梨味 ?? - > 斷背可疑分子
我本身中意choc卡....我念住你地女仔中意丝多碑梨味,一定买丝多碑梨味...撞下咯...
原帖由 ljw1982 於 2007-11-1 11:25 PM 發表

哈哈哈!!那你现在很得空!!
等 d ice-cream 消化... ... :019:
原帖由 ed_teck 於 2007-11-1 11:25 PM 發表

我做星期五, 六, 日.. 星期一直四係天一...
原来如此!!那以后我也去那边找你啦!!:onion31:

rfrefreffefreferfrfre

refrefre

評分次數

• mkc_asia

• ljw1982

原帖由 crashersus 於 2007-11-1 11:27 PM 發表

我本身中意choc卡....我念住你地女仔中意丝多碑梨味,一定买丝多碑梨味...撞下咯...
我本身覺得的 巧克力 better... ... but fat... ^.^''
:019:  咁多男仔要來揾我.. 儀妹見到我掉頭走.. 哈哈...
*p/s 有上來KL.. 就一起食飯喇..
原帖由 ed_teck 於 2007-11-1 11:30 PM 發表
:019:  咁多男仔要來揾我.. 儀妹見到我掉頭走.. 哈哈...
*p/s 有上來KL.. 就一起食飯喇..
我驚驚嘛~ 第一次見到網友。。。 哈哈!
原帖由 crashersus 於 2007-11-1 11:27 PM 發表

哈哈哈!!我是朱古力迷啊!!