返回列表 回復 發帖
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 11:32 PM 發表

我驚驚嘛~ 第一次見到網友。。。 哈哈!
:onion14: 哈哈.. 放心.. 了解的...
我返去馬口時, cchinfatt 兄都約我出來飲茶...
但是驚兩個會無聊, 所以推左.. 如果多幾個人比較好d..
原帖由 ljw1982 於 2007-11-1 11:32 PM 發表

哈哈哈!!我是朱古力迷啊!!
甘下次我轉口味。。。轉去 capocino ...
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 23:32 發表

我驚驚嘛~ 第一次見到網友。。。 哈哈!
我有份吗。。。
原帖由 人一个 於 2007-11-1 11:35 PM 發表

我有份吗。。。
你要幫手靓姐睇車.. 你冇份
原帖由 ed_teck 於 2007-11-1 11:34 PM 發表

哈哈哈!那以后就来PG啦!
原帖由 ed_teck 於 2007-11-1 11:34 PM 發表

哈哈! 就算多人我應該都唔會出面。。。 哈哈!

阿儀宗旨:千期唔好同男仔多既地方。。。。
原帖由 ljw1982 於 2007-11-1 11:37 PM 發表

去過好多次了.. 廟多.. 食物多.. 揾機會喇.. 哈哈...
原帖由 ljw1982 於 2007-11-1 11:37 PM 發表

PG ? (PG) Parental Guidance = 家長指引 ... ...
原帖由 ed_teck 於 2007-11-1 11:35 PM 發表

哈哈哈!! 跟靓姐看车是你的福气啊!!
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 11:37 PM 發表

哈哈! 就算多人我應該都唔會出面。。。 哈哈!

阿儀宗旨:千期唔好同男仔多既地方。。。。
有安全意識係好的.. 我都唔敢在多女仔的地方出現(女廁)
原帖由 mkc_asia 於 2007-11-1 11:39 PM 發表

PG ? (PG) Parental Guidance = 家長指引 ... ...  
哈哈哈!!你真是幽默的啊!!
原帖由 ed_teck 於 2007-11-1 11:41 PM 發表

有安全意識係好的.. 我都唔敢在多女仔的地方出現(女廁)
乜唔係你地d男仔中意入女厠咩?
原帖由 ed_teck 於 2007-11-1 23:35 發表

哦。。。:019:
原帖由 ed_teck 於 2007-11-1 11:38 PM 發表

去過好多次了.. 廟多.. 食物多.. 揾機會喇.. 哈哈...
哈哈哈!!那来这边你不就吃到饱饱啦!!:onion31:
:sleeps: :sleeps: :sleeps:

走啦!!! 訓覺啦!!