返回列表 回復 發帖
原帖由 rickyeva 於 7/6/2008 09:03 AM 發表

放心喎!我叫   化莊師   幫你化番個靚莊,包你整整齊齊 , 個個睇完你個 look 都話正呀!包你...家屬謝禮。

你同我  bar打... ... 嘻!嘻! ... 打埋算盤都算一家人,我識做架啦!    ... ... ... 包你「一炮」 ...
我唔拍啊
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-7 05:41 PM 發表

325445我唔拍啊
乖啦!一次生两次熟,拍下拍下你就习惯啦!
~~任逍遥~~
原帖由 rickyeva 於 2008-6-7 09:03 AM 發表

放心喎!我叫   化莊師   幫你化番個靚莊,包你整整齊齊 , 個個睇完你個 look 都話正呀!包你...家屬謝禮。

你同我  bar打... ... 嘻!嘻! ... 打埋算盤都算一家人,我識做架啦!    ... ... ... 包你「一炮」 ...
采~~~~~大吉利是!!!
原帖由 vwwo 於 2008-6-8 01:13 AM 發表

采~~~~~大吉利是!!!
靓姐!!你做咩吐口水甘没品啊!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-8 01:20 AM 發表

靓姐!!你做咩吐口水甘没品啊!
唔好意思,一时惯左,口快快!!
原帖由 vwwo 於 2008-6-8 01:32 AM 發表

唔好意思,一时惯左,口快快!!
你是我们榜样,你甘做会影响我们
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-8 02:04 AM 發表

你是我们榜样,你甘做会影响我们
你摆我上台。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-6-8 02:30 AM 發表

你摆我上台。。。。
晨早装支香先~
入谷温人
原帖由 vwwo 於 2008-6-8 02:30 AM 發表

你摆我上台。。。。
嘿嘿, 看你死米!! 家阵知道我厉害未!
~~任逍遥~~

回復 #4844 posman 的帖子

哗~你甘早呀?!!
入谷温人
原帖由 posman 於 7/6/2008 10:57 PM 發表

乖啦!一次生两次熟,拍下拍下你就习惯啦!
我唔拍啊:onion03: :onion03:
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-8 11:47 AM 發表

我唔拍啊:onion03: :onion03:
噢。。夜夜。。你。。你想下海啊。。好够勇喎。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 8/6/2008 01:35 PM 發表

噢。。夜夜。。你。。你想下海啊。。好够勇喎。。。
我话我唔拍啊
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-8 01:42 PM 發表

326032我话我唔拍啊
哦。。是喇。。是啦。。咁你就唔好咁激动咯。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 8/6/2008 02:02 PM 發表

哦。。是喇。。是啦。。咁你就唔好咁激动咯。。。
甘你刚刚讲我下海啊嘛