返回列表 回復 發帖
WOW...好久没来了 。。。这里已经从废变成了七星级
原帖由 canz85 於 2008-6-13 11:02 PM 發表
WOW...好久沒來了 。。。這裡已經從廢變成了七星級
老友!洗吾洗咁 ... 呀!冇錢分故喎!  ...
原帖由 canz85 於 2008-6-13 11:02 PM 發表
WOW...好久没来了 。。。这里已经从废变成了七星级
E华哥甘的闲来坐啊!!!:onion14:

我比较喜欢冰火7重天
~~任逍遥~~

回復 #4957 rickyeva 的帖子

原来是没钱分的呀 。。。
多谢RICKY兄的提醒呀
原帖由 posman 於 2008-6-13 11:01 PM 發表

1000.........我换套衫都不够啦!!
咁你咪用少D咯。。:019:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-13 11:14 PM 發表

點用少D喎,吐啖口水都要罰幾舊啦! :019:  ...

.

回復 #4958 posman 的帖子

废王。。。好久不见呀。。。:014: :014:
怎样 欧洲杯有赢吗??
原帖由 canz85 於 2008-6-13 11:28 PM 發表
废王。。。好久不见呀。。。:014: :014:
怎样 欧洲杯有赢吗??
嘿嘿,我没赌来耐咯!!:014:

家阵D时间拿来陪晒老婆仔!!
~~任逍遥~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-13 11:14 PM 發表

我一个月先换一套还不够省啊!!!
~~任逍遥~~
原帖由 rickyeva 於 2008-6-13 11:19 PM 發表

點用少D喎,吐啖口水都要罰錢啦! :019:  ...
你少D"吐白泡"出来米不洗罰錢咯!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-13 11:35 PM 發表

你少D"吐白泡"出来米不洗罰錢咯!!
吐白泡冇緊要J,吾係流D白色野出黎就 ok 啦!:onion14:  ...
原帖由 rickyeva 於 2008-6-13 11:41 PM 發表

吐白泡冇緊要J,吾係流D白色野出黎就 ok 啦!:onion14:  ...
假如你流出来就大鑊啦!!以后要靠威哥帮你啦!!
~~任逍遥~~
有人吗???噢。。早过头。。。个个未睡醒???
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-14 12:32 PM 發表
有人吗???噢。。早过头。。。个个未睡醒???
我在!!

咩野事啊!!

当然没人在啦!!你昨晚出粮给班友仔!!他们拿晒D钱去潜水啦!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 13/6/2008 07:58 PM 發表

点解个个女人都是口不对心~:019:
:024: :024: 乱Up,闪唔理你:onion05: :onion05:
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?