返回列表 回復 發帖

回復 #5000 fulanc 的帖子

噢。。咁你多D来吹水喇。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 #4999 rickyeva 的帖子

bar 打,你甘有它心,我叫它封番个大利士给你!!
~~任逍遥~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-17 10:57 PM 發表
噢。。咁你多D来吹水喇。。
你都不返来,周街撩女,叫人点样吹喔!:019:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-17 11:57 PM 發表
bar 打,你甘有它心,我叫它封番个大利士给你!!
叫佢浦吓頭啦!咁多女同佢攪生日 Party ,佢仲要潛水 ...
bar打 帶咁多女番黎都吾 pm 我番黎「起菜 」... ...  嗚 ... 嗚 ...   ... ...

原帖由 rickyeva 於 2008-6-18 01:12 AM 發表

叫佢浦吓頭啦!咁多女同佢攪生日 Party ,佢仲要潛水 ...
人家不起头,我都控制不到喔!!
~~任逍遥~~
原帖由 rickyeva 於 2008-6-18 01:23 AM 發表
bar打 帶咁多女番黎都吾 pm 我番黎「起菜 」... ...  嗚 ... 嗚 ...   ... ...

嘿嘿!我点知道你去了边度骗女仔啊!!:onion14:
~~任逍遥~~
:onion05:  虾佬,大家好!
我番来啦!:014:
原帖由 christinekhy 於 2008-6-18 07:55 PM 發表
:onion05:  虾佬,大家好!
我番来啦!:014:
噢。。。阿嫂,你番来啦。。有没手信呀???
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-18 08:05 PM 發表

噢。。。阿嫂,你番来啦。。有没手信呀???
   有.....

但是我怕你不敢要喔!  
原帖由 christinekhy 於 2008-6-18 08:08 PM 發表

有.....

但是我怕你不敢要喔!  
返来都不洗甘高姿态是不是啊!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-18 08:34 PM 發表

返来都不洗甘高姿态是不是啊!
甘,你地先不会以为我不在度,讲我坏话咯.....
hello....i'm back2
原帖由 christinekhy 於 2008-6-18 08:38 PM 發表

甘,你地先不会以为我不在度,讲我坏话咯.....
边个够胆讲你坏话哦!! 我帮你教训他!
~~任逍遥~~
原帖由 maui 於 2008-6-18 08:48 PM 發表
hello....i'm back2
进来不洗带刀仔是吗?
~~任逍遥~~