返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 2008-6-20 10:35 PM 發表

男人出來滾天經地儀!!不好驚!!
arm  arm  arm  , 吾滾吾知身體好 ... ... :onion31:  ... ...

但係我仲未知身體好吾好,你係咪帶我去驗身J ... ... ...
仲有冇人想驗身呀?有就快D報名喇!   ... ...

原帖由 rickyeva 於 2008-6-20 11:34 PM 發表

arm  arm  arm  , 吾滾吾知身體好 ... ... :onion31:  ... ...

但係我仲未知身體好吾好,你係咪帶我去驗身J ... ... ...
嘿嘿,行咯!!不好给甘多人知道我带你去验身!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-20 11:40 PM 發表

嘿嘿,行咯!!不好给甘多人知道我带你去验身!!
   你是不是真是要去啊
原帖由 posman 於 2008-6-20 10:35 PM 發表

男人出来滚天经地仪!!不好惊!!
真是天经地义   
原帖由 christinekhy 於 2008-6-21 12:09 AM 發表

真是天经地义   
噢。。。阿嫂。。咁夜来捉鸡精啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 christinekhy 於 2008-6-21 12:08 AM 發表

你是不是真是要去啊
唉! ... ... 我都話吾好咁揚架啦!...   ... ...
原帖由 christinekhy 於 2008-6-21 12:09 AM 發表

真是天經地義   
啊嫂!bar 打  帶我去驗身炸!冇搞野架 ...   ...

吾會 ... 吾會架 ... 吾會冇野搞架 ...
原帖由 rickyeva 於 2008-6-21 12:46 AM 發表

啊嫂!bar 打  帶我去驗身炸!冇搞野架 ...   ...

吾會 ... 吾會架 ... 吾會冇野搞架 ...
我衰左啦!!bar 大我不可以再带你去"驗身"
~~任逍遥~~

回復 #1 马来熊猫 的帖子

踩踩先:onion05: 睇睇有几废??
原帖由 rrliew 於 2008-6-22 08:25 AM 發表
踩踩先:onion05: 睇睇有几废??
哥仔,你踩咩啊!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-22 11:33 AM 發表

哥仔,你踩咩啊!!
你 ... 踩 ... 咩 ... 啊 ... ! ! ! ...
漂过~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 raytian 於 2008-6-22 02:21 PM 發表
338799漂过~
你不好走,等我消灭你!!!

~~任逍遥~~
原帖由 rickyeva 於 2008-6-22 02:16 PM 發表

你 ... 踩 ... 咩 ... 啊 ... ! ! ! ...
你又搞.......D.......乜........啊.....
~~任逍遥~~