返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-24 01:48 PM 發表

哦。。咁就要看下你又就多料了。。
么种要看料ga
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-24 01:35 PM 發表

哦。。咁你的看法又是點呢??
帖裡面有人話。 名字叫 : 香港警察     係犯法既行為 ...

自稱 : 警務署長

標提 : 叫人捐錢

咁以後吹水咪要好小心 ... :019:  ... ...
原帖由 mickeybblim 於 2008-6-24 01:51 PM 發表

么种要看料ga
哈。。哈。。你跟得阿三入和尚寺。。你有资格了。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 rickyeva 於 2008-6-24 02:01 PM 發表

帖裡面有人話。 名字叫 : 香港警察     係犯法既行為 ...

咁以後吹水咪要好小心 ... :019:  ... ... ...
哦。。我有去留言了。。不过,我都希望大家可以心平气和的解决这件事。。

回復 #5169 wk.hoo 的帖子

二哥, 你摆错乌龙啦!
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-24 02:03 PM 發表

哈。。哈。。你跟得阿三入和尚寺。。你有资格了。。
打斋...
原帖由 rickyeva 於 2008-6-24 02:01 PM 發表

咁以後吹水咪要好小心 ... :019:  ... ... ...
真定假ge...
我在某个论坛有个ID:警察

8过,站长知道我..是么谁
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-24 11:42 AM 發表

哈。。哈。。你唔怪得人喎。。是你转个头转咁耐。。
出去饮餐茶,系甘上下时间架啦。。。。。。
原帖由 cck_my 於 2008-6-24 02:23 PM 發表
二哥, 你摆错乌龙啦!
吓??!!我有去看过这张帖的内容喎。。:019:
原帖由 mickeybblim 於 2008-6-24 02:30 PM 發表

打斋...
哈。。哈。。你咁是咩意思呢??
原帖由 vwwo 於 2008-6-24 02:42 PM 發表

出去饮餐茶,系甘上下时间架啦。。。。。。
哈。。哈。。咁开心啊。。两公婆去撑。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-24 02:56 PM 發表

哈。。哈。。咁开心啊。。两公婆去撑。。。
我病左甘耐,陪我去饮餐茶都唔系好太过啊?
原帖由 vwwo 於 2008-6-24 03:02 PM 發表

我病左甘耐,陪我去饮餐茶都唔系好太过啊?
刚刚病好没耐。。就吃咁重口味的野。。:024:
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-24 03:05 PM 發表

刚刚病好没耐。。就吃咁重口味的野。。:024:
无啊!!!
我今次好乖,净系饮左杯holick啧。
原帖由 vwwo 於 2008-6-24 03:09 PM 發表

无啊!!!
我今次好乖,净系饮左杯holick啧。
算你啦。。咁烧左几支啊。。。