返回列表 回復 發帖
原帖由 rickyeva 於 2008-6-24 10:37 PM 發表

留麽比我 ... ? ? ? ... ...

啊 ... 留你比我?咪咁大聲啦 ... 衰鬼 ... http://i214.photobucket.com/albums/cc123/rickyeva/200733 ...
你讲乜野啊!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-24 10:42 PM 發表

她都還未踩夠邊會走喔!!:019:
踩 乜呀? 踩 波 車 ... ? ? ?  ...   ...

.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 posman 於 2008-6-24 10:42 PM 發表

她都还未踩够边会走喔!!:019:
哈。。哈。。踩你定踩我先。。。是踩我的话。。我就。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
应该株9族,同我有关系都株......:019:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-24 10:51 PM 發表
应该株9族,同我有关系都株......:019:
噢。。咁我就唔可以坐而待弊了。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-24 10:54 PM 發表

噢。。咁我就唔可以坐而待弊了。。
你想点样啊!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-24 11:09 PM 發表

你想点样啊!
派你去搞掂阿嫂。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-24 11:14 PM 發表

派你去搞掂阿嫂。。
她听话就不会上来嘈啦!!:019:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-24 11:23 PM 發表

她听话就不会上来嘈啦!!:019:

就是你要你去搞搞阿嫂咯。。。去啦。。我地废柴同盟就看你架喇。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-24 11:25 PM 發表

就是你要你去搞搞阿嫂咯。。。去啦。。我地废柴同盟就看你架喇。。
都是去潜水一排,不好搞甘多野!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-24 11:29 PM 發表

都是去潜水一排,不好搞甘多野!
你准备潜去边啊?
原帖由 posman 於 2008-6-24 11:29 PM 發表

都是去潛水一排,不好搞甘多野!
要女人聽話,好簡單 J , 落佢降頭咪得囉! ... 媽  lee  媽  lee  home ... 除衫 ... ,

媽 lee 媽 lee home ... 扮 cosplay 癡女 ...

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 rickyeva 於 2008-6-25 12:03 AM 發表

要女人聽話,好簡單 J , 落佢降頭咪得囉! ... 媽  lee  媽  lee  home ... 除衫 ... ,

媽 lee 媽 lee home ... 扮 cosplay 痴女 ... ...
家阵仲边有甘多降头啊!!
原帖由 vwwo 於 2008-6-25 12:15 AM 發表

家陣仲邊有甘多降頭啊!!
咩冇呀,司徒發正  師傅 話有架,飛頭降  都有呀 ...

好多人夠話冇鬼啦 ... 你見過未?

堅 野 黎 架 ... ... ...

絕對吾係  電腦特效  黎架 ... ... ...

.

原帖由 rickyeva 於 2008-6-25 12:43 AM 發表

咩冇呀,司徒發正  師傅 話有架,飛頭降  都有呀 ...

好多人夠話冇鬼啦 ... 你見過未?

堅 野 黎 架 ... ... ...

http://i214.photobucket.com/albums/cc123/rickyeva/07-07-2007.jpg ...
半夜去坟场都去过几次,停尸房半夜都去过,就系未见过鬼!