返回列表 回復 發帖
今天怎么没人啊???:019:
原帖由 christinekhy 於 2008-6-25 09:19 PM 發表

甘,你一定是至高无上既教主啦
原来你都心中有数!
原帖由 vwwo 於 2008-6-26 12:51 PM 發表

原来你都心中有数!
咁。。靓姐。。你咪是教母咯。。。:014:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-26 12:55 PM 發表

咁。。靓姐。。你咪是教母咯。。。:014:
我无开教哦!!
原帖由 vwwo 於 2008-6-26 01:07 PM 發表

我无开教哦!!
哈。。哈。。鸡精做得教主。。他一定给个教母的位你坐架。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-6-26 01:07 PM 發表

我無開教哦!!
佢咁專敬你,當然會奉你為教母啦!  ... ...
大家一致认为靓姐为"性母"!!!:014:

恭喜靓姐"淫无不克,"性"与天齐!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-26 08:08 PM 發表
大家一致認為靚姐為"性母"!!!:014:

恭喜靚姐"淫無不克,"性"與天齊!!
bar 打!你呢句都好難對 J ,洗麽去到咁盡呀!叫我點對落去喎! :019:  ... ... 即係叫我吾好講野 J ! ! !    ... ... ...

.

點解你吾話,講講下,又來啊! ... ...
原帖由 rickyeva 於 2008-6-26 09:24 PM 發表

bar 打!你呢句都好難對 J ,洗麽去到咁盡呀!叫我點對落去喎! :019:  ... ... 即係叫我吾好講野 J ! ! !    ... ... ...

. ...
我边有喔!!!:onion03:

:024: 你才高8斗,又如滔滔江水源源不绝.....................
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-26 10:39 PM 發表

我邊有喔!!!:onion03:

:024: 你才高8斗,又如滔滔江水   .....................
絕 ... ... . . .
原帖由 rickyeva 於 2008-6-26 11:16 PM 發表

源 源 不 絕 ... ... 一 江 春 水向 東 流 . . .  
好有文采

等我又来淫番首诗
一双玉臂千人枕,半点朱唇万客尝
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-27 01:04 AM 發表

好有文采

等我又來淫番首詩
一雙玉臂千人枕,半點朱唇萬客嘗
我認輸啦 bar 打。冇野講!任由老大處置我!我好 down 呀!:019:  ... 你地想點折磨我都冇問題架 ... 黎啦!千其吾好客氣,多謝哂 ...
原帖由 rickyeva 於 2008-6-27 03:33 AM 發表

我認輸啦 bar 打。冇野講!任由老大處置我!我好 down 呀!:019:  ... 你地想點折磨我都冇問題架 ... 黎啦!千其吾好客氣,多謝哂 ...
bar 打,你发生咩事啊!!平时你举一反三,点解今次................
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-27 07:44 PM 發表

bar 打,你發生咩事啊!!平時你舉一反三,點解今次................
冇,只係心情好 down  J ,bar 打 你做整機個可,我有個問題想問。我部腦條 RAM 好似 not 100% work . 可以用 D 咩 check 條 RAM 係吾係 work good ?

最近 條 ram 好似越用越小咁,越用越吾識郁。吾識自動 free ram . 要 restart 後才回複正常,吾知係 software or hardware problem .

指點吓迷律吖,bar 打!   重灌 OK 嗎?:019:  ... ...

scan 過冇毒!