返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 2008-7-1 10:21 PM 發表

无端端拉我落水做咩!!
哦。。咁是嘛。。我的阿嫂喎。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-1 10:28 PM 發表

哦。。咁是嘛。。我的阿嫂喎。。
:019: ................阿嫂
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-7-1 10:12 PM 發表

http://i230.photobucket.com/albums/ee314/kentlum4/021.gif你找我啊!!
当然不是啦
找你做乜
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-1 10:15 PM 發表

哦。。阿嫂讲野开始似鸡精的口吻咯。。。
如有雷同,实属巧合.....

你千万不要好搞错啊:onion31:
原帖由 christinekhy 於 2008-7-1 10:49 PM 發表

如有雷同,实属巧合.....

你千万不要好搞错啊:onion31:
噢。。我就搞错了。。不过,唔知你有没搞。。。。。错。。
原帖由 christinekhy 於 2008-7-1 10:47 PM 發表

当然不是啦
找你做乜
做咩不找我喔!!:onion03:
~~任逍遥~~
喂。。喂。有人吗。。。:019:
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-2 12:12 PM 發表
喂。。喂。有人吗。。。:019:
阿大,你找边个啊!!!

不会是我刚刚........................
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-7-2 08:15 PM 發表

阿大,你找邊個啊!!!

不會是我剛剛........................
我  返來  囉 ! 嘩!bar 打  做乜事又咁火爆呀?扯哂火咁,小心谷到  小腸氣呀!( 大袋袋)

因網路故障,2天不能上網,差 D 悶死我呀!

原帖由 rickyeva 於 2008-7-2 09:09 PM 發表

我  返來  囉 ! 嘩!bar 打  做乜事又咁火爆呀?扯哂火咁,小心谷到  小腸氣呀!( 大袋袋)

因網路故障,2天不能上網,差 D 悶死我呀!

http://i214.photobucket.com/albums/cc123/rickyeva/03.gif ...
你返来啦!!!我差不多闷死啦!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-7-2 09:28 PM 發表

你返來啦!!!我差不多悶死啦!!
我差 D 谷到打爛個 mon 呀!上吾到網 ... ...

有乜野玩呀 e + ...   D 女又冇黎 ... :019:  ...

係咪老大嚇親 D 女呀 ...   ... ...
原帖由 rickyeva 於 2008-7-2 09:36 PM 發表

我差 D 谷到打爛個 mon 呀!上吾到網 ... ...

有乜野玩呀 e + ...   D 女又冇黎 ... :019:  ...

係咪老大嚇親 D 女呀 ...   ... ...
D女见到我地还不走咩!!!!

家阵没人理我们!!:019:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-7-2 09:41 PM 發表

D女见到我地还不走咩!!!!

家阵没人理我们!!:019:
你都知道你乞人憎了咩
我仲以为你不知不觉添......原来是后知后觉..
仲有的救.......
原帖由 posman 於 2008-7-2 09:41 PM 發表

D女見到我地還不走咩!!!!

家陣沒人理我們!!:019:
天呀!點解會咁架 ...  ... ...

連果隻人妖都失踪埋,吾通佢  自宮  失敗,失血過多 ... 香鬼左  ... ? ? ?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 christinekhy 於 2008-7-2 09:50 PM 發表

你都知道你乞人憎了咩
我仲以为你不知不觉添......原来是后知后觉..
仲有的救.......
啊嫂!早晨 , 乜今日又咁早呀 ? ? ? :onion05:  ... ...