返回列表 回復 發帖
原帖由 christinekhy 於 2008-7-2 09:50 PM 發表

你都知道你乞人憎了咩
我仲以为你不知不觉添......原来是后知后觉..
仲有的救.......
我一向都好乖喔!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-7-2 10:01 PM 發表

我一向都好乖喔!!
是咩
点解我不觉嘎......
原帖由 rickyeva 於 2008-7-2 09:50 PM 發表

天呀!點解會咁架 ... 347888 ... ...

連果隻人妖都失踪埋,吾通佢  自宮  失敗,失血過多 ... 香鬼左  ... ? ? ?
一齐为它打斋!!

顺便唸下去边撩女仔!!
~~任逍遥~~
原帖由 rickyeva 於 2008-7-2 09:54 PM 發表

啊嫂!早晨 , 乜今日又咁早呀 ? ? ? :onion05:  ... ...

同你地讲左好多次,不好再叫我阿嫂咯....
原帖由 christinekhy 於 2008-7-2 10:03 PM 發表

是咩
点解我不觉嘎......
你都没陪我,边会知道我乖喔!!
~~任逍遥~~
原帖由 rickyeva 於 2008-7-2 09:50 PM 發表

天呀!點解會咁架 ... 347888 ... ...

連果隻人妖都失踪埋,吾通佢  自宮  失敗,失血過多 ... 香鬼左  ... ? ? ?
我想知道边位是人妖啊      
原帖由 christinekhy 於 2008-7-2 10:05 PM 發表

同你地講左好多次,不好再叫我阿嫂咯....
不如你話聲比我知叫乜喇!

你想我叫 雞太 還是 ...   ... ...
原帖由 posman 於 2008-7-2 10:05 PM 發表

一齐为它打斋!!

顺便唸下去边撩女仔!!
撩女仔 ? 你走得甩至講啦!  ... ...
原帖由 rickyeva 於 2008-7-2 10:08 PM 發表

不如你話聲比我知叫乜喇!

你想我叫 雞太 還是 ...   ... ...
你叫我Christine啦....
不好再叫我阿嫂啦....
小心.......
原帖由 rickyeva 於 2008-7-2 10:11 PM 發表

撩女仔 ? 你走得甩至講啦!  ... ...
点解走不甩啊!!
~~任逍遥~~
:sleeps:  :sleeps:
各位早抖......:sleeps:
原帖由 christinekhy 於 2008-7-2 10:29 PM 發表
甘早睡啊!!要不要我陪啊!!
~~任逍遥~~
原帖由 christinekhy 於 2008-7-2 10:29 PM 發表
早呀! :onion14:  ...
噢噢。。阿嫂咁早就睡。。没叫你的鸡鸡仔陪你睡啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
好高的楼哦。拜一下。