返回列表 回復 發帖
原帖由 christinekhy 於 2008-7-4 10:38 PM 發表

无喔....
我都不中意玩鸡 :019:
babe, 你又返来啦!!
~~任逍遥~~
原帖由 christinekhy 於 2008-7-4 10:38 PM 發表

无喔....
我都不中意玩鸡 :019:
啊啊。。原来,你钟意去他屋企看书架。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-4 10:55 PM 發表

啊啊。。原来,你钟意去他屋企看书架。。
我净是中意响我自己屋企看书嘎喔
原帖由 posman 於 2008-7-4 10:53 PM 發表

babe, 你又返来啦!!
你做乜啊
原帖由 christinekhy 於 2008-7-4 10:57 PM 發表

你做乜啊
见到你开心咯!!:014:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-7-4 11:03 PM 發表

见到你开心咯!!:014:
是咩
平时你都不是甘嘎
原帖由 christinekhy 於 2008-7-4 10:57 PM 發表

我淨是中意響我自己屋企看書嘎喔
但係  你  亦都  中意  響  半夜  去  佢  屋企  借書  呢!  

(這是老大之前講的)

原帖由 rickyeva 於 2008-7-5 12:44 AM 發表

但係  你  亦都  中意  響  半夜  去  佢  屋企  借書  呢!  

(這是老大之前講的)

你两个衰仔响度讲她坏话,等下她不来借书点算好!!:019:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-7-5 07:35 PM 發表

你兩個衰仔響度講她壞話,等下她不來借書點算好!!:019:
吾 緊 要 喎!我 介 紹 两 個 friend 比 你 識 吖!不 過 佢 地 好 市 繪 故 喎 !   嗱! 你 睇 ... ...   ... ... 你 地 慢 慢 傾 喇!

你 地 做 吾 做 得 成 friend 就 要 睇 吓 你  ... ...   ... ... ... ...

原帖由 rickyeva 於 2008-7-5 08:47 PM 發表

吾 緊 要 喎!我 介 紹 两 個 friend 比 你 識 吖!不 過 佢 地 好 市 繪 故 喎 !   嗱! 你 睇 ... ...   ... ... 你 地 慢 慢 傾 喇!

你 地 做 吾 做 得 ...
1000双飞!!!

bar 打,预埋你齐齐上!!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-7-5 08:57 PM 發表

1000雙飛!!!

bar 打,預埋你齊齊上!!!
堅 定 流 既 先? ... ...
原帖由 rickyeva 於 2008-7-5 09:12 PM 發表

堅 定 流 既 先? ... ...
当然啦!!!动作快D不好给人知!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-7-5 09:33 PM 發表

當然啦!!!動作快D不好給人知!!
咁我地快 D 去驗身囉! 哈! ... ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 rickyeva 於 2008-7-5 11:02 PM 發表

咁我地快 D 去驗身囉! 哈!350628 ... ...
bar 打,行咯!!不好等!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-7-6 12:40 AM 發表

bar 打,行咯!!不好等!
仲講,行啦!:onion31: ... ...