返回列表 回復 發帖
乜今日咁早呀?bar 打 ... ... :onion14:  ...
原帖由 rickyeva 於 2008-7-6 11:15 AM 發表
乜今日咁早呀?bar 打 ... ... :onion14:  ...
不嫖都不知道自己身体好.米早D起身咯!!:onion14:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-7-6 03:56 PM 發表

你咁大聲,博衰咩!  ...
年年驗身,令你放心!

晚晚驗身,你好開心!

原帖由 rickyeva 於 2008-7-7 09:37 AM 發表
年年驗身,令你放心!

晚晚驗身,你好開心!

哈。。哈。他都好快给鸡嫂净身架啦。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 rickyeva 於 2008-7-7 09:33 AM 發表

你咁大聲,博衰咩!  ...
你不讲我不讲米没人知道咯!!
~~任逍遥~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-7 07:17 PM 發表

哈。。哈。他都好快给鸡嫂净身架啦。。
边个他快给人净身啊!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-7-7 09:38 PM 發表

边个他快给人净身啊!!
哦..米就是果d日日验身d人咯
原帖由 posman 於 2008-7-6 03:56 PM 發表

哦.....原来你身体甘好就是这个原因啊
原帖由 christinekhy 於 2008-7-7 10:17 PM 發表

:019:.........惨咯!!
~~任逍遥~~
原帖由 christinekhy 於 2008-7-7 10:17 PM 發表

哦..米就是果d日日驗身d人咯
christine 姐姐,你 吾 好 聽 果 D 人 亂 up 呀! 係 我 身 體 吾 好  ...  ...  , bar 打  才 帶 我 去 驗 身 炸 !

佢 真 係 冇 有 搞 野 架 !   ... ...

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

哈。。哈。。。。阿嫂英明啊。。不如,就等阿嫂你来郁手啦。。:014:

回復 #5433 wk.hoo 的帖子

你黎喇............
入谷温人
哈。。哈。。废柴同盟的兄弟。。我申请紧vip啊。。去撑下我啦。。。:014: