返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-8 11:06 PM 發表
哈。。哈。。廢柴同盟的兄弟。。我申請緊vip啊。。去撐下我啦。。。:014:
我e + 立即去 ...   ...
原帖由 rickyeva 於 2008-7-9 12:06 AM 發表

我e + 立即去 ...   ...
噢噢。。感动啊。。。你这个4仔朋友真系没得顶个只啊。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
没人来山庄,真是闷!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-7-11 12:15 AM 發表
没人来山庄,真是闷!
唉。。。山庄的人潮。。真系一日不如一日啊。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-11 12:25 PM 發表
唉。。。山庄的人潮。。真系一日不如一日啊。。
好像是有人自己在出面搞什么四人帮不理山庄喔!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-7-11 08:26 PM 發表

好像是有人自己在出面搞什么四人帮不理山庄喔!!
噢噢。。咁我尽量带D朋友来咯。。
過路的,進來看看。
原帖由 hsl-1 於 2008-7-12 06:07 PM 發表
過路的,進來看看。
哦哦。。下次唔好路过啦。。。留底吹水啦。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-12 10:30 PM 發表

哦哦。。下次唔好路过啦。。。留底吹水啦。。。
死仔吹水都捂饮茶.......我投你反对票
潜水高手,有事没事不要吵我
我才知道废皇系伟哥....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 jey 於 2008-7-13 10:21 PM 發表

今时不同往日啦!!人家认识新朋友啦,睬你都傻啦!!边会出来喝茶啦!!
~~任逍遥~~
[quote]原帖由 posman 於 2008-7-13 10:50 PM 發表

今时不同往日啦!!人家认识新朋友啦,睬你都傻啦!!边会出来喝茶啦!!              你说的对..... 你又柑得闲向都吹水???????
潜水高手,有事没事不要吵我

回復 5447# 的帖子

都没人叫我喝茶,米响度飘下飘下

你还未过数给我啊!!快D拿几千万给我!!

~~任逍遥~~
原帖由 jey 於 2008-7-13 10:21 PM 發表

咁不如,你地下个星期去我度饮茶啦。。我等你地。。
路过,,,,看看