返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 2008-7-13 10:50 PM 發表

今时不同往日啦!!人家认识新朋友啦,睬你都傻啦!!边会出来喝茶啦!!
不如,你来揾我饮茶啦。。每次都是我去揾你地。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 posman 於 2008-7-13 11:10 PM 發表
都没人叫我喝茶,米响度飘下飘下

你还未过数给我啊!!快D拿几千万给我!!
咪下下追住我来讲啦。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-13 11:12 PM 發表

不如,你来揾我饮茶啦。。每次都是我去揾你地。。
人家终于讲出口了喔!!!!有怨言咯!!
~~任逍遥~~
原帖由 rrliew 於 2008-7-13 11:11 PM 發表
路过,,,,看看
小心你张相引来问题!!!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-7-13 11:27 PM 發表

人家终于讲出口了喔!!!!有怨言咯!!
唉。。你又咁讲了。。我去阿汉个度啊。。。。人家的老婆生左。。十几年朋友。。

唔通,唔去看咩。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-13 11:31 PM 發表

唉。。你又咁讲了。。我去阿汉个度啊。。。。人家的老婆生左。。十几年朋友。。

唔通,唔去看咩。。。
越是解释就越得人怀疑!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-7-13 11:41 PM 發表

越是解释就越得人怀疑!!
唉。。我没野讲了。。你信就信啦。。。总之,我呃你。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-13 11:42 PM 發表

唉。。我没野讲了。。你信就信啦。。。总之,我呃你。。
家阵是狗哥不爽你,又不是我.你不洗同我讲甘多喔!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-7-13 11:46 PM 發表

家阵是狗哥不爽你,又不是我.你不洗同我讲甘多喔!!
唉。。。算啦/。。他想点就点啦。。。。总之。我没呃你地。。。
我又学他们潜水!!! 有事没事不好kacau我!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-7-13 11:59 PM 發表
我又学他们潜水!!! 有事没事不好kacau我!
哈。。哈。。你去中国做野就真啦。。。
唉。。。唔顶唔得了。。。
靓姐路过。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-7-15 02:41 PM 發表
靓姐路过。。。。。。。
哈。。哈。。见习版主灌水啊。。。-
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-15 04:45 PM 發表

哈。。哈。。见习版主灌水啊。。。-
屈他几百个使下先~~~
入谷温人