返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 2008-7-28 10:35 PM 發表

不得,不得,不得!!!!
死专制!!!!!
原帖由 vwwo 於 2008-7-28 11:24 PM 發表

死专制!!!!!
哼!!!

不准,不得,不可以!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-7-29 12:16 AM 發表

哼!!!

不准,不得,不可以!!
bar 打,我係絕對信得過架!

你放心張  阿嫂  交比我  幫你  照顧  住先 啦!

一場兄弟,冇所謂啦!你安心去啦!  ... ...
原帖由 rickyeva 於 2008-7-29 12:36 AM 發表

bar 打,我係絕對信得過架!

你放心張  阿嫂  交比我  幫你  照顧  住先 啦!

一場兄弟,冇所謂啦!你安心去啦!  ... ...
哈。。哈。。我看鸡精至担心的是你喎。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
唉。。。废柴同盟。。开始没落了。。唔撑唔得了。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-30 11:49 AM 發表
你咪自己嚇自己啦!咁易咩?

如果你升左 VIP , 仲會吾會番黎e度呀?   ... ...

夜夜e加終日留連 VIP 區,吾記得左e度喇!  ... ...
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-30 11:49 AM 發表
我來頂了。。。
原帖由 3va 於 2008-7-31 05:53 PM 發表

我來頂了。。。
終於都有客到喇!  ...

哥仔,好生面口喎,點稱呼呀?  ...
原帖由 rickyeva 於 2008-7-31 06:16 PM 發表

終於都有客到喇!  ...

哥仔,好生面口喎,點稱呼呀?  ...
4仔将军在这里撑场。。。

原帖由 walala 於 2008-7-31 06:34 PM 發表

4仔將軍在這裡撐場。。。
冇計啦!唇亡齒寒 ... ...

lala 仔 都黎幫手,我冇理由咁衰仔吾黎幫手J ... ...    ... ...
原帖由 rickyeva 於 2008-7-31 09:15 PM 發表

冇計啦!唇亡齒寒 ... ...

lala 仔 都黎幫手,我冇理由咁衰仔吾黎幫手J ... ...    ... ...
哦。。。4仔朋友。。。真系没得顶个只啊。。。
哈。。哈。。废柴大集合啊。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-31 09:19 PM 發表

潜水长老蒲啦
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-31 09:19 PM 發表

潜水长老蒲头啦~
原帖由 马来熊猫 於 2008-7-31 11:18 PM 發表

潜水长老蒲头啦~
钟以为你一潜不起喎。。。