返回列表 回復 發帖
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-8-1 10:44 AM 發表
我又浦头咯~。。。。唉..无识我~
哦。。你都浮上来了。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-8-1 10:45 AM 發表
不过我仲意~
哦。。。钟意D咩野啊??
原帖由 rickyeva 於 2008-7-31 05:45 PM 發表

你咪自己嚇自己啦!咁易咩?

如果你升左 VIP , 仲會吾會番黎e度呀?   ... ...

夜夜e加終日留連 VIP 區,吾記得左e度喇!  ... ... ...
唉。。你放心啦。。。我是唔会咁的。。没你地。。就没我。。
wk hoo, 哈哈, 原來你在這個樓, 來探下你.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-1 04:46 PM 發表
wk hoo, 哈哈, 原來你在這個樓, 來探下你.
噢噢。。咁就要多D来撑场啦。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-1 10:55 PM 發表

噢噢。。咁就要多D来撑场啦。。。
無問題, 伸多你一腳都得.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-1 11:01 PM 發表

哥仔!你踢死左老大,邊個黎撑場呀?

係咪你黎先?  ... ...

好辛苦故喎!你掂吾掂先?

你可知老大吾係普通人,佢能人所不能架!冇佢撑住就會 ... 不勇想像 ... ...   ... ...
原帖由 CC517 於 2008-8-1 11:01 PM 發表

在我们地盘伸我阿大,你乜料啊!!伸你就有!!

是不是撩架打啊!!!
~~任逍遥~~
原帖由 rickyeva 於 2008-8-1 11:32 PM 發表

你可知老大吾係普通人,佢能人所不能架!冇佢撑住就會 ... 不勇想像 ... ...   ... ... ...
吾係普通人,莫非阿大是超人??
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-8-2 12:33 AM 發表

在我们地盘伸我阿大,你乜料啊!!伸你就有!!

是不是撩架打啊!!!
噢噢噢。。。定。。定D来。。。。咪咁火先啦。。。

噢噢。。。哈。。哈。。你可以吗??我就是惊你唔得喎。。。
原帖由 rickyeva 於 2008-8-1 11:32 PM 發表

你可知老大吾係普通人,佢能人所不能架!冇佢撑住就會 ... 不勇想像 ... ...   ... ... ...
哗。。4仔兄。。你太言重了。。
原帖由 posman 於 2008-8-2 12:35 AM 發表

吾係普通人,莫非阿大是超人??
哦。。。点呀。几时去公干啊??这个星期日????
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-2 12:37 AM 發表

噢噢噢。。。定。。定D来。。。。咪咁火先啦。。。
踩你等于睬我们家族!!D人要
~~任逍遥~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-2 12:41 AM 發表

哦。。。点呀。几时去公干啊??这个星期日????
点算好!!!

人间地狱!!
~~任逍遥~~