返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-8-2 03:54 PM 發表

乜你同拒好熟既咩??
去到咩关系啊?
靓姐,不好问我..问他比较快
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-8-2 12:37 PM 發表

咁灰呀.
唉。。你有所不知架啦。。。家族不辛啊。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 rickyeva 於 2008-8-2 02:54 PM 發表

仲有我呀!bar 打!  ... ...
是啊。。只有4仔朋友你对我地废柴同盟的支持不离不弃啊。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-2 03:26 PM 發表

你讲边个啊..
我识wkhoo咋..
你仲想识边个啊。。
原帖由 rickyeva 於 2008-8-2 03:48 PM 發表

咪就係講緊佢 lo ,

佢係 e 度既老大呀!  ... ...
噢噢哦。。。你言重了。。都是4仔朋友你给面。。。
又無人啦.
外星貓E生
我也来坐坐
点解甘多人进来!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-8-3 01:41 AM 發表
點解甘多人進來!!
只怕沒人來。。。  ... ...

來的還是女的,只係帶有點敵意!

就用我們畢生所學的功夫來容化她們吧! 出招啦!。。。 。。。

bar 打 你最耍家係邊一招呀???

69 式  還是  後進式  呀???   ... ...

.

原帖由 rickyeva 於 2008-8-3 02:01 AM 發表

只怕沒人來。。。  ... ...

來的還是女的,只係帶有點敵意!

就用我們畢生所學的功夫來容化她們吧! 出招啦!。。。 。。。

bar 打 你最耍家係邊一招呀???

69 式  還是  後進式  呀???   ... ...

...
说谁。。。
马来熊猫。。。。
啊~呼呼~。。各位。。早晨。。哗~乜甘早起身嚄。。
Good morning.
外星貓E生
第一次来。。。hihi, every one...
大家早啊! 各位! 帮下手稿红它,系家庭吹水区道,“黑暗政府,大家点睇”,
不用怕,入去你就明