返回列表 回復 發帖
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-8-3 11:20 AM 發表
大家早啊! 各位! 帮下手稿红它,系家庭吹水区道,“黑暗政府,大家点睇”,
不用怕,入去你就明
這裡是嗎.
外星貓E生
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-8-3 11:20 AM 發表
大家早啊! 各位! 帮下手稿红它,系家庭吹水区道,“黑暗政府,大家点睇”,
不用怕,入去你就明
ok...later i will go 2 c...
原帖由 vwwo 於 2008-8-2 03:54 PM 發表

乜你同拒好熟既咩??
去到咩关系啊?
是咯。。是咯。。靓姐你想D咩啊。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 CC517 於 2008-8-2 03:23 PM 發表

呵呵你真厲害, 他你也了解.
哈。。哈。。我愿意将我的 一生交给她管理。。。。
原帖由 posman 於 2008-8-3 01:41 AM 發表
点解甘多人进来!!
哈。哈。。我D外交的朋友来支持我地。。。
原帖由 yng 於 2008-8-3 10:28 AM 發表
马来熊猫。。。。
噢噢。。宝贝。。你做咩啊。。在我地废柴的场出刀仔???
原帖由 CC517 於 2008-8-3 11:00 AM 發表
Good morning.
噢噢。。咁早就来踩场???
原帖由 edwin10 於 2008-8-3 11:10 AM 發表
第一次来。。。hihi, every one...
唔。。少见到你喎。。。
不用怕,入去你就明
噢噢。。打广告喎。。留番多少费用啦。。
搞搞它拉~你要几多啊?呢道唔比威胁的哦!
大家搞搞它拉~帮帮手。。搞红它!
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-8-3 12:50 PM 發表
搞搞它拉~你要几多啊?呢道唔比威胁的哦!
大家搞搞它拉~帮帮手。。搞红它!
哈。。哈。见你是同盟D兄弟。就拿50万来做广告费啦。。
50条毛俾你。。。
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-8-3 01:55 PM 發表
50条毛俾你。。。
哈。。哈。。好啊。。我得闲就去掹你的毛。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-3 12:36 PM 發表

哈。。哈。。我愿意将我的 一生交给她管理。。。。
你怕羞嗎 要不要幫你告訴婆婆.

她最喜歡管你的錢.
外星貓E生
帖子不沉了, 飲杯啦.
外星貓E生