返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-8-3 03:05 PM 發表
帖子不沉了, 飲杯啦.
咪!咪!飲杯啦!... ...

.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 rickyeva 於 2008-8-3 06:44 PM 發表

379182   咪!咪!飲杯啦!... ...

.
飲大了呵, 比人困在籠中囉, 叫你乖d啦.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-3 06:48 PM 發表

飲大了呵, 比人困在籠中囉, 叫你乖d啦.379183
邊有困住呀?    ...
原帖由 yng 於 2008-8-3 10:28 AM 發表
马来熊猫。。。。
要見「潛水長老」,吾係咁易架!要預約架!

仲帶埋刀仔,你係咪想 ... ...   ... ...
原帖由 CC517 於 2008-8-3 03:03 PM 發表

你怕羞嗎 要不要幫你告訴婆婆.

她最喜歡管你的錢.
阿。。哈。。她会看到架啦。。。你有心了。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 CC517 於 2008-8-3 03:05 PM 發表
帖子不沉了, 飲杯啦.
噢噢噢。。是啊。。。真系饮得杯落了。。。
原帖由 rickyeva 於 2008-8-3 06:54 PM 發表

要見「潛水長老」,吾係咁易架!要預約架!

仲帶埋刀仔,你係咪想 ... ...   ... ...
哈。哈。。想见我地的潜水长老???
原帖由 CC517 於 2008-8-3 03:03 PM 發表

你怕羞嗎 要不要幫你告訴婆婆.

她最喜歡管你的錢.
我有大把咗啦...自己管唔掂
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-8-3 06:48 PM 發表

飲大了呵, 比人困在籠中囉, 叫你乖d啦.379183
...我不在..又饮啊
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-3 08:40 PM 發表

阿。。哈。。她会看到架啦。。。你有心了。。
看到咗啦..心不知道摆响边树...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-4 03:26 AM 發表

看到咗啦..心不知道摆响边树...
咪响你個心果樹 lo , ... ...  ... ...
原帖由 rickyeva 於 2008-8-4 04:40 AM 發表

咪响你個心果樹 lo , ... ... 379602 ... ...
你都知, but 佢有好多喎.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-8-4 11:29 AM 發表

你都知, but 佢有好多喎.
你係當中既一個吖嘛!我地個個都知喎 ... ...   ... ...
原帖由 rickyeva 於 2008-8-4 11:33 AM 發表

你係當中既一個吖嘛!我地個個都知喎 ... ...   ... ...
中一半啫.
外星貓E生
边个心啊..