返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-5 12:08 PM 發表

坐下就好啊..不好赖咗啊...
不懶點做貓.
外星貓E生
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-5 11:22 AM 發表

你都几投入下啵...训晒身
噢噢。。做4仔D工作。真是要训身去做架。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 CC517 於 2008-8-5 12:10 PM 發表

不懶點做貓.
你只猫..吃咗又训
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-5 12:15 PM 發表

可以揾替身架...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-5 12:29 PM 發表

你只猫..吃咗又训
理只猫就够啦。。唔使理我架啦。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-5 12:15 PM 發表

我做 「制片」吾洗訓低個身架! 老大!你都客串過做男主角,呢D野你應該好清楚個播!  ... ...
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-5 12:30 PM 發表

理只猫就够啦。。唔使理我架啦。。。
你吃烟都会饱啦...
原帖由 rickyeva 於 2008-8-5 12:31 PM 發表

我做 「制片」吾洗訓低個身架! 老大!你都客串過做男主角,呢D野你應該好清楚個播!  ... ...
他不系揸正..男主角啊..
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-5 12:29 PM 發表

可以揾替身架...
替身就没咁真实咯。。
原帖由 rickyeva 於 2008-8-5 12:31 PM 發表

哈。。哈。。几时的事啊。。做咩我没印象架???
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-5 12:35 PM 發表

你吃烟都会饱啦...
你又来咁的样了。。。 你咪咁对我啦。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-5 12:36 PM 發表

呜呜呜。。呜呜。。没D咁的事啊。你听人讲都唔信我。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-5 12:36 PM 發表

上次佢雖然係客串,但係都係片中既「第二男主角」!戲份好重架!  ... ...

而「第一男主角」就更係我  bar打 ,「雞精」啦!  ... ...
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-5 12:43 PM 發表

替身就没咁真实咯。。
..做戏咋
原帖由 rickyeva 於 2008-8-5 12:52 PM 發表

上次佢雖然係客串,但係都係片中既「第二男主角」!戲份好重架!  ... ...

而「第一男主角」就更係我  bar打 ,「雞精」啦!  ... ... ...
没D咁的事。。。