返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-5 12:45 PM 發表

你又来咁的样了。。。 你咪咁对我啦。。
呢樣你就要信佢喇!雞精今次返大陸會順路幫佢買電子香煙。佢話左會介架,你信佢啦!  ...
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-5 12:44 PM 發表

哈。。哈。。几时的事啊。。做咩我没印象架???
记忆有时候会消失下..短暂
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-5 12:45 PM 發表

你又来咁的样了。。。 你咪咁对我啦。。
我几时有啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-5 12:55 PM 發表

..做戏咋
哦。。敬业啦嘛。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-5 12:47 PM 發表

呜呜呜。。呜呜。。没D咁的事啊。你听人讲都唔信我。。。
我听不到啊... 仲想睇不到
原帖由 rickyeva 於 2008-8-5 12:52 PM 發表

上次佢雖然係客串,但係都係片中既「第二男主角」!戲份好重架!  ... ...

而「第一男主角」就更係我  bar打 ,「雞精」啦!  ... ... ...
没兴趣啵...
原帖由 rickyeva 於 2008-8-5 12:56 PM 發表

呢樣你就要信佢喇!雞精今次返大陸會順路幫佢買電子香煙。佢話左會介架,你信佢啦!  ...
噢噢。。你真是够兄弟啊。。
原帖由 rickyeva 於 2008-8-5 12:56 PM 發表

又关我事...
老大!雞精係咪已經出發左?   ... ...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-5 12:56 PM 發表

记忆有时候会消失下..短暂
咁你是唔是想我永远失去记忆啊。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-5 12:56 PM 發表

哦。。敬业啦嘛。。
100%付出啊...
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-5 12:58 PM 發表

咁你是唔是想我永远失去记忆啊。。。
你想的话..我不会逼你架...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-5 12:58 PM 發表

100%付出啊...
是啊。。。为左你。。我可以
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-5 12:29 PM 發表

你只猫..吃咗又训
你又吃咗不訓??

不吃也瞓.
外星貓E生
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-5 12:59 PM 發表

你想的话..我不会逼你架...
但是。。我只是想留底你。。