返回列表 回復 發帖

回應 rickyeva 第 5705 篇文章

你自己一个人去放火,就得啦...生人唔生胆

仲要人陪...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 rickyeva 於 2008-8-8 09:28 AM 發表
老大!你幾時番呀?

你收埋左我 bar打 响邊樹呀?

我好掛住佢呀?  ... ...

冇人倍我去放火呀!  ... ...
哈。哈。。鸡精家阵可能爽到唔想回来了。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-8 12:29 PM 發表

哈。哈。。鸡精家阵可能爽到唔想回来了。。。
佢有两大節目 :

1. 去  網吧  揾D  小妹妹  入房  一齊  上網 !

2. 去  酒吧  揾D  小妹妹  上房  一齊  睇奥運 !

真 係 爽 到 吾 想 回 來 阿!哈!哈!哈! ...   ... ...

bar 打  你 真 係 爽 到 暈 呀!... ... 等 我 撥 個 輪 比 「阿 嫂」 吹 吓 水 先  ... ...   ... ...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-8 11:50 AM 發表
你自己一个人去放火,就得啦...生人唔生胆

仲要人陪...
... 哇 ... 哇 ... 哇 ...    ... ... 婆 婆 虾 我 ... ...  ... ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 rickyeva 於 2008-8-8 03:59 PM 發表

... 哇 ... 哇 ... 哇 ...    ... ... 婆 婆 虾 我 ... ... 383994 ... ...
不好讲出黎啊...会笑屎人架...话我虾你..
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-8 04:01 PM 發表

不好讲出黎啊...会笑 屎人 架...话我虾你..
乜 你 又 玩 屎 呀 ?   ... ...

.

原帖由 rickyeva 於 2008-8-8 04:18 PM 發表

也 你 又 玩 屎 呀 ?   ... ...
肮脏死啦... ...你自己搞...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-8 05:03 PM 發表

肮脏死啦... ...你自己搞...
咁我揾碌棍搞吓佢,玩吓搞屎棍先 ...   ... ...
原帖由 rickyeva 於 2008-8-8 06:51 PM 發表

咁我揾碌棍搞吓佢,玩吓搞屎棍先 ...   ... ...
我係話用條木棍搞云佢,吾好諗錯隔離呀!  ...  ...  ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
E度..D人都好高境界

深奥...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-8 10:57 PM 發表
E度..D人都好高境界

深奥...
哈。哈。。你以为我地废柴真是废架。。 我地只是唔出声。。一出声就吓死人个只架啦。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-9 11:09 PM 發表

哈。哈。。你以为我地废柴真是废架。。 我地只是唔出声。。一出声就吓死人个只架啦。。
你想吓死我啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-9 11:46 PM 發表

你想吓死我啊...
唔使惊。。有我在度。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-9 11:09 PM 發表

bbq烧野食都几好用架
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-8-9 11:59 PM 發表

bbq烧野食都几好用架
哈。。哈。。烧你条狗咁。。