返回列表 回復 發帖
原帖由 rickyeva 於 2008-8-17 08:36 PM 發表

婆婆你真好人,吾怪得之老大咁 ... .... 你啦!  ... ...
咩啊!!!离开了一排不知道你们D关系有几乱喔!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-8-17 10:03 PM 發表

咩啊!!!离开了一排不知道你们D关系有几乱喔!!
唉。。你几时翻来啊。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 rickyeva 於 2008-8-17 08:36 PM 發表

婆婆你真好人,吾怪得之老大咁 ... .... 你啦!  ... ...
你乜事啊...赞我仲笑我
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-18 06:02 AM 發表

唉。。你几时翻来啊。。。
06.02am 回复帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-18 10:11 AM 發表

06.02am 回复帖
你又希望我D野。。

回應 wk.hoo 第 5770 篇文章

好复杂啊..
我回来啦!!!有没有人啊!
~~任逍遥~~
D人走咗佬
原帖由 posman 於 2008-8-18 11:42 PM 發表
我回来啦!!!有没有人啊!
唉。。你翻来啦。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-18 11:47 PM 發表
D人走咗佬
好生面口喔!!边位啊!!
~~任逍遥~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-18 11:52 PM 發表

唉。。你翻来啦。。
是啊!!!不过迟D可能又.............
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-8-19 12:36 AM 發表

是啊!!!不过迟D可能又.............
哦。。。又调你啊。。唉。。你老细真是中意调你。。去中国。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-19 12:13 PM 發表

哦。。。又调你啊。。唉。。你老细真是中意调你。。去中国。。
bar 打 真 慘,比 人 日 調 夜 調,日 夜 都 調 ... ... 去 ... ... 中 國!       唉!  ... ...   ... ...
原帖由 rickyeva 於 2008-8-19 12:41 PM 發表

bar 打 真 慘,比 人 日 調 夜 調,日 夜 都 調 ... ... 去 ... ... 中 國!       唉!  ... ...   ... ...
哈。。哈。。可能鸡精都中意给他老细调来调去咯。。
你们都猜错啦!!
~~任逍遥~~