返回列表 回復 發帖
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-12 05:54 PM 發表

当然有啦!

靓仔叔叔,你咁靓仔,当然會挂住你啦!:014:
我靓仔??个个都甘讲既??
入谷温人

回復 #571 toyo88 的帖子

:014: :014: :014:  叔叔,你觉唔觉得你自己,好自大啊???
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵

回復 #572 喵喵囡囡 的帖子

有少少挂.....人到中年系甘既Lo......
入谷温人
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-12 05:46 PM 發表 :014: :014: :014: 乜你有跟我学过咩?要收教学费喔!
爱。。讲钱就失感情咯。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-12 06:04 PM 發表
:014: :014: :014:  叔叔,你觉唔觉得你自己,好自大啊???
何止自大呀。。直头厚颜无耻个只咯。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-12 06:07 PM 發表

何止自大呀。。直头厚颜无耻个只咯。。。
连二佬你都甘讲既话......我知点做既喇.......
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-5-12 06:10 PM 發表

连二佬你都甘讲既话......我知点做既喇.......
哈。。哈。。你又在度扮野喇。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-12 06:15 PM 發表

哈。。哈。。你又在度扮野喇。。。
我呢次认真架....
入谷温人

回復 #578 toyo88 的帖子

做人咁认真做咩啊。。。

回復 #579 ckhooi74 的帖子

甘你话我靓唔靓仔先??
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-5-12 06:20 PM 發表
甘你话我靓唔靓仔先??
睇得唔清唔楚,点知你有几靓仔啊??!!
原帖由 vwwo 於 2008-5-12 06:35 PM 發表

睇得唔清唔楚,点知你有几靓仔啊??!!
哈。。哈。。靓仔都吓走晒D女仔咯。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-12 08:00 PM 發表

哈。。哈。。靓仔都吓走晒D女仔咯。。。
拒喉琴得济啊!!
原帖由 vwwo 於 2008-5-12 08:37 PM 發表

拒喉琴得济啊!!
又唔见吓走你既????
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-5-12 08:54 PM 發表

又唔见吓走你既????
我点同呢,我功夫到家吖嘛!