返回列表 回復 發帖
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-2 09:36 PM 發表
不要啊!我怕怕啊!
靓姐差婆..正
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-9-2 09:42 PM 發表

人少少, 你就認咗佢啦 包包都知啦.
又拖包包进来....应该叫big bro cck 之前仲见到他地锡锡
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-2 09:46 PM 發表

靓姐差婆..正
你会install nero吧!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-2 09:49 PM 發表
你会install nero吧!
到底你想在这里讲还是msn讲啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-2 09:56 PM 發表

到底你想在这里讲还是msn讲啊...
msn 吧!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~

回應 rrliew 第 5861 篇文章

又贴...
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-2 09:32 PM 發表

无惊啦...好人照住我架 可以叫靓姐差婆出来对付色魔
好主意呀!叫色魔對付色魔,有野睇喇今次 ... ...

公乸色魔大混戰 . 哈!哈!哈!  ... ...
原帖由 rickyeva 於 2008-9-3 03:16 PM 發表

好主意呀!叫色魔對付色魔,有野睇喇今次 ... ...

公乸色魔大混戰 . 哈!哈!哈!  ... ...
几时上画啊..  男女主角没到啊...
最快都要再等5粒鐘,

我 bar 打還未收工。。。
最快都要再等5粒鐘,

我 bar 打還未收工   。。。
原帖由 rickyeva 於 2008-9-3 04:42 PM 發表
最快都要再等5粒鐘,

咁我今晚买popcorn等睇戏啦
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-3 04:45 PM 發表

是请我吃哦。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 rickyeva 於 2008-9-3 04:42 PM 發表
最快都要再等5粒鐘,

bar 打你找我啊!!
~~任逍遥~~
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-3 04:45 PM 發表

看什么戏啊靓女!!!
~~任逍遥~~