返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-2 08:55 PM 發表

你是阿边个啊...
佢唔叫阿边个,佢叫---》鸡精 !!!!!
原帖由 vwwo 於 2008-9-3 08:41 PM 發表

你做咩甘兴奋啊???
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-9-3 09:18 PM 發表

你做咩甘兴奋啊???
踩你,系我人生既乐趣!!
原帖由 jclai 於 2008-9-3 06:22 PM 發表

是请我吃哦。。
J 师奶... 你给钱...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 posman 於 2008-9-3 08:12 PM 發表

看什么戏啊靓女!!!
邮差与靓差婆的爱情烂漫屎
原帖由 vwwo 於 2008-9-3 08:41 PM 發表

鸡屎...
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-3 10:50 PM 發表

鸡屎...
鸡屎??--》--》--》
原帖由 vwwo 於 2008-9-3 11:00 PM 發表

.  雞 屎 ? ? --》--》--》

雖然話係你既人生樂趣,但係都吾洗咁誇嚇嘩!!!    ... ...

咁樣好 hurt 我地呢D美少男架!!!   ... ...

.

原帖由 posman 於 2008-9-3 08:10 PM 發表

bar 打你找我啊!!
當然啦!鑊鑊都撞吾正。你閃我來,我閃你就來!!!   ... ...

好容易會被人攻陷架!最近個場好旺呀   ... ...
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-3 10:49 PM 發表

郵差與靚差婆的愛情爛漫
咁 果 舊 屎 又 有 幾 爛 呀 ???   ... ...

回應 rickyeva 第 5880 篇文章

哦哦。。4仔兄讲D咩咁开心啊??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-4 11:56 AM 發表
老大你終於都返黎喇!有D咩手信呀!  ... ... 有冇順手帶個表妹比我先?  ... ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 rickyeva 於 2008-9-4 01:09 AM 發表

咁 果 舊 屎 又 有 幾 爛 呀 ???   ... ...
等上影就知道啦...
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-4 11:56 AM 發表
废皇..识得返啊...
原帖由 rickyeva 於 2008-9-4 12:10 PM 發表

老大你終於都返黎喇!有D咩手信呀!  ... ... 有冇順手帶個表妹比我先? 409386 ... ...
粪肠就有你份...