返回列表 回復 發帖
rr度就爆啦...
D人去晒邊啊?
我番黎坐坐!
原帖由 manyiu 於 2008-9-23 04:36 PM 發表
我番黎坐坐!
你睡醒了吗?
mamak prize~~ pls wait for me....i go to bed sin la~~
原帖由 wongjj 於 2008-9-23 05:50 PM 發表
mamak prize~~ pls wait for me....i go to bed sin la~~
你想得美。。哈哈
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
我仲未瞓醒架.......仲好眼瞓呀 大牛叫我起身陪佢疴屎咋
itik~~where are you?
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
今天~~ayam~~want bonus~6000帖^^奖金^^TVB$20萬
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 sweet_cherie 於 2008-9-24 01:42 AM 發表
今天~~ayam~~want bonus~6000帖^^奖金^^TVB$20萬
Sweet, good afternoon!
原帖由 DOBI 於 2008-9-24 01:39 AM 發表
我仲未瞓醒架.......仲好眼瞓呀 大牛叫我起身陪佢疴屎咋
hi, DOBI, 攪掂大牛 D business 未呀? 我呢幾日好鬼激氣, 唔知邊個咁無良, 任由佢地D寵物 放左D dirty business 係我前園度!
原帖由 qqbubu 於 2008-9-23 04:57 PM 發表

你睡醒了吗?
QQ 我果時係 午夜 1:57am 呀! 應該去訓覺嫁啦!

回應 manyiu 第 5890 篇文章

rr  manyiu  
原帖由 Geai 於 2008-9-24 05:44 AM 發表
rr  manyiu  
hi, rr 昨天傾到天光! 而家應該返緊工之餘仲釣緊魚添呀! 哈!

回應 Geai 第 5891 篇文章

hi,geai

回應 sweet_cherie 第 5887 篇文章

yam yam for u