返回列表 回復 發帖
原帖由 cck_my 於 2008-9-24 10:50 PM 發表
唔紧要, 都已经过佐去喇!
但我覺得你都應該看一看,因為內裡有你的名字。

給你看一看比較公平,絕對不是八掛的!

回應 rickyeva 第 5992 篇文章

呢个唔係重点, 因为全部都係兄弟帮高层, 钱可以随时调动!
如果要处理亦可以好似处理bubu1109咁随时可以将任何财产充公!
问题轉賬記錄在呢个case不等于罪证, 如果唔係点解唔用真身出黎讲道理?
原帖由 cck_my 於 2008-9-24 11:23 PM 發表
呢个唔係重点, 因为全部都係兄弟帮高层, 钱可以随时调动!
如果要处理亦可以好似处理bubu1109咁随时可以将任何财产充公!
问题轉賬記錄在呢个case不等于罪证, 如果唔係点解唔用真身出黎讲道理? ...
我都明白,那些都只是一般的過數資料,不算是罪証。

我認為 罪証應該是要指出  那人何時進行利用漏洞不正當的得到金錢。最重要的是要能夠証明當時人是否知法犯法。這都做不到,怎算罪証。

由於是糸统出現漏洞,而不是像黑客一樣的攻擊糸统,令系统出現漏洞,因而從中獲取利益!

這算什麼罪? 若然  硬  要說是犯罪,最多亦只算是 路不拾為?

回應 rickyeva 第 5994 篇文章

理解正确, 所以如果坚持要入罪, 我都上诉到底!
现在admin已经协调处理, 我想D大粒既应该自己要好好反省下!
原帖由 rickyeva 於 2008-9-24 09:07 PM 發表

吓!bar 打   痴 左 線 ? ? ? 428637 ...

吾 好 嚇 我 啦! ...

你 咁 靚,心 地 又 好!應 該 吾 會 嚇 細 路 仔 既 ... 428638 ...
我讲既系电脑线路,你又谂左去边啊?。。。。。。。。
成 人 4  仔 派

恭  賀

wk.hoo

榮 升  VIP   恭 喜 !   恭 喜 !

恭 喜 老 大 升 vip ...

恭 喜 ! 恭 喜 !

雖然話要解散!但廢材仍在,就要恭喜啦!

.

原帖由 rickyeva 於 2008-9-21 12:09 AM 發表

畏,畏,畏,你係 呢度既 ( 實Q ) 癲狗哥 ,我無認錯人喎!   ...

我係 4仔 呀!吾係咁快吾記得我呀!雞精既 bar 打 呀!  ...
4仔 我好少看窝5仔我就常看怪不的我对你没印象啦.....以后多地拍5仔我就认的你啦
潜水高手,有事没事不要吵我
原帖由 jey 於 2008-9-26 10:54 AM 發表
4仔 我好少看窝5仔我就常看怪不的我对你没印象啦.....以后多地拍5仔我就认的你啦
咁你肯吾肯客串做  男主角  先?  ...
老大!早啊!

4仔  又黎打掃喇!  ...
原帖由 rickyeva 於 2008-9-26 03:16 AM 發表
成 人 4  仔 派

恭  賀

wk.hoo

榮 升  VIP   恭 喜 !   恭 喜 !

恭 喜 老 大 升 vip ...

恭 喜 ! 恭 喜 !

雖然話要解散!但廢材仍在,就要恭喜啦!

. ...
噢噢噢。。唔使咁夸张啦。 。。你呢??你申请版主的野搞掂啦。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 rickyeva 於 2008-9-26 12:12 PM 發表
老大!早啊!

4仔  又黎打掃喇!  ...
哈。。哈。你啊大。。鸡精有排都唔可以上网啊。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-26 12:30 PM 發表

噢噢噢。。唔使咁夸张啦。 。。你呢??你申请版主的野搞掂啦。。
還未知啊 ...   ...
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-26 12:31 PM 發表

哈。。哈。你啊大。。鸡精有排都唔可以上网啊。。。
點解啊?

真的是線路有問題?

痴左線?   ...
原帖由 rickyeva 於 2008-9-26 02:11 PM 發表

點解啊?

真的是線路有問題?

痴左線?   ...
唔系条线路有问题,系他个区D上网的线俾人偷佐去。。。so搞到成个区D住家无得用电话同上网。。
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-9-26 03:42 PM 發表

唔系条线路有问题,系他个区D上网的线俾人偷佐去。。。so搞到成个区D住家无得用电话同上网。。
咁 都 得 ...   ...

我這裡偷  電綫  亦非常嚴重,早一排 政府改法例禁止  二手銅 和某幾類  二手金屬  出口啊!   ...