返回列表 回復 發帖
老周你好...
老周你好...
roberton888 發表於 2011-4-3 12:29 PM
How is your new job, everything OK?
How is your new job, everything OK?
chowold2 發表於 2011-4-3 12:34 PM
都OK 啦.....
2R 好靚

都OK 啦.....
roberton888 發表於 2011-4-3 12:37 PM
OK咋 That mean not happy
OK咋 That mean not happy
chowold2 發表於 2011-4-3 12:40 PM
一半半啦... 大公司係咁架啦... 太多規限... 好悶...
所有工都好悶,出糧就唔悶
所有工都好悶,出糧就唔悶
chowold2 發表於 2011-4-3 12:51 PM
出糧個下未唔悶囉... 否則日日都係悶...
6080# roberton888

but only once in a month....

平壤核子能源研究所
6080# roberton888

but only once in a month....
lilitan008 發表於 2011-4-3 01:00 PM
係囉... 如果日日都係咁.... 就好啦...  
我都係返工望放工,放工望出糧
chowold2 發表於 2011-4-3 01:02 PM
最慘錢没到手就已經沒晒。。。
命運就像強姦,你反抗不了就要學會享受.
工作就像輪姦,,你不行了別人就上.
生活就像自慰,,什麼都得靠自己雙手
學習就像嫖娼,出完錢後又出力
工資就像例假,一月不來你就傻眼
談判就像口交,費盡了口舌也就那點收穫
捐款就像發情,一想起來馬上就要
獎金就像陰毛,掉的要比長的多
領導就像陰道,總是欺軟怕硬
開會就像亂倫,搞不清誰該搞誰
兄弟像避孕套,桶多大的婁子都幫你兜著
看貼不回的就像陽痿,明明看爽了,就是沒動作!!!

last sentence is pretty cool ....

平壤核子能源研究所
chowold2 發表於 2011-4-3 01:02 PM
錯... 係返工望食晏.... 食晏望放工... 放工望放假.... 放假望出糧.... 出糧望.....加薪....
最慘錢没到手就已經沒晒。。。
SweetLemon 發表於 2011-4-3 01:10 PM
我唔係咁大花同