返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-9-28 10:59 AM 發表

嘻嘻 你武功高強都做不到  
我係新屋都試過呢個情形, 後來佢自動好番, 乜都唔洗做!
原帖由 rrliew 於 2008-9-28 11:50 AM 發表

引用:原帖由 rrliew 於 2008-9-28 09:49 AM 發表

乜你吾知破完产可以同TVB借架
manyiu,你没看吗
我唔知有得借, 但是你點還呀? 你都冇 $$$$$!
靓仔靓女,你们好吗?
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
死仔包......唔開檔就破產啦...
亞丙
dobi....rr.....sleep jo la....
原帖由 wongjj 於 2008-9-28 02:46 PM 發表
dobi....rr.....sleep jo la....
RR係超級無敵大懶死肥豬
佢呢度仲有300貼有$$$$
进来坐坐!大家好!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
rindu rindu~~itik
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
Ladies and Gentleman. how are you all doing
Hello the Chicken
~My wishes Over The Airspace~
路过,睇睇有唔有开档?想喝杯茶!

回應 syu 第 6205 篇文章

I want a cup of tea aswell
原帖由 manyiu 於 2008-9-28 12:40 PM 發表

我唔知有得借, 但是你點還呀? 你都冇 $$$$$!
他有啊!不在他这里!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 sys_kent 於 2008-9-29 06:10 AM 發表
Ladies and Gentleman. how are you all doing
Hello the Chicken
Hello, the KENT
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!

回應 sweet_cherie 第 6208 篇文章

Hello miss Chicken